Megújult a FUTÁR mobilalkalmazás

futarAz eddigiekhez képest új funkciókkal bővült az okostelefonra és tabletre fejlesztett BKK FUTÁR alkalmazás és a FUTÁR utazástervező. A szolgáltatás az utasok visszajelzései és igényei alapján került továbbfejlesztésre, így több praktikus változás is történt. A fejlesztés során megújult és átláthatóbb lett az alkalmazás kezelőfelülete, emellett könnyebb elérni a különböző funkciókat is. A FUTÁR 2.0-ban a kedvencek közé megállóhelyet és címet is fel lehet venni, így gyorsabban lehet útvonalat tervezni ezekre a helyekre.

Jelentős integrációs fejlesztési elemként jelennek meg az applikáció térképén a MOL Bubi gyűjtőállomások és folyamatosan frissül az elérhető biciklik száma, valamint immár a Bubival kombinált utazástervezés is elérhető. A térképen az alkalmazás megnyitásakor azonnal megjelennek a környékbeli járművek is. A környéken lévő megállókból induló járatok egy összesített képernyőn is láthatók, így a közelben induló járatok gyorsan áttekinthetők, valamint a legutóbb meglátogatott képernyőket összegyűjti a rendszer egy nézetbe. A súgó és hibabejelentés rázással is elérhető minden erre alkalmas eszköz esetén. A megújult BKK FUTÁR alkalmazás az okostelefonokon az alkalmazás automatikus frissítése után érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Évi egymillió euróba kerültek a Volkswagennek az elfelejtett jelszavak, és az it-vezető még mindig a helyén van

hét dec 14 , 2015
Nagyjából egymillió euróba (317 millió forintba) kerül évente azoknak a jelszavaknak a pótlása, amelyeket a Volkswagen wolfsburgi központjának dolgozói elfelejtenek – adta hírül a Wolfsburger Nachrichten. Az új munkahelyi jelszót telefonon szokták kérni a munkatársak egy fizetős szolgáltatótól. Nemrég Európa legnagyobb autógyára e-mailben jelezte mintegy hetvenezer dolgozójának, mekkora költséggel jár […]
jelszó

És még ez is...