ZyXEL: itt a 24 terabájtos médiaszerver

cloudA ZyXEL piacra dobta 4-Bay Personal Cloud médiaszerverét, az NAS540-et. A hálózati adattároló más tárolóeszközökkel és platformokkal is kompatibilis és teljesen felszerelve akár a 24 TB-os kapacitást is elérheti. A ZyXEL NAS540 személyes felhő lehetővé teszi a távoli fájlokhoz történő egyszerű, biztonságos hozzáférést, azok tárolását, szinkronizálását és megosztását. A ZyXEL ingenyes DDNS szolgáltatásának köszönhetően a felhasználó létrehozhat egy személyes linket, amely bármely intenet kapcsolatot biztosító számítógépen átirányítja az NAS540-en tárolt adataihoz.

A zCloud 2.0 alkalmazás segítségével bármely Android és iOS eszközzel hozzáférhetővé válnak a tárolt adatok, sőt nagyképernyős lejátszásuk is lehetővé válik. Emellett az ownCloud alkalmazással az NAS540-en tárolt fájlok Windows, MAC OS X, Andriod, iOS and even Linux operációs rendszerű gépekre is szinkronizálhatók. A ZyXEL új eszköze továbbá kompatibilis az olyan népszerű felhő platformokkal is mint például a Google Drive és társai. Az NAS540 RAID 1,5,6 vagy 10 támogatással is elérhető. Ezen funkció segítségével biztos védelem garantálható valamely merevlemez megsérülése esetén is, így a felhasználó továbbra is elérheti a fájljait, a sérült lemez cseréjét követően pedig ismét visszaállítható a normál működés és védelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szekszárdon született, mobiltelefont szeretett

sze jan 21 , 2015
ShareTweetPinShareEgy felsőnánai nő tett feljelentést a rendőrségen, mert 2014. május 12-én délután egy szekszárdi kávézóban ismeretlen tettes eltulajdonította a mobiltelefonját. A szemfüles szekszárdi rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították, hogy az elkövető a készüléket egy helyi telefonboltban értékesítette. A nyomozók nyomban lefoglalták a készüléket, majd a sértett részére visszaszolgáltatták. A beszerzett […]
tolvaj

És még ez is...