Nem mindenkinek kell nagyfelbontás, avagy így vásárolunk tévét II.

monitorAz Euronics összegyűjtötte a magyar vásárlók legjellemzőbb kérdéseit és választási szempontjait. Sorozatunk végére az is kiderül, hogy érdemes-e drága tévét vásárolni.

Bár a vásárlók jellemzően a lehető legnagyobb felbontást keresik a boltokban, sokan nem gondolnak a megfelelő képminőséghez szükséges kiegészítő termékekre. Stummer Attila, az Euronics hálózatfejlesztési és oktatási vezetője szerint annak érdemes nagy felbontású televíziót vásárolnia, aki rendelkezik szélessávú internettel vagy valamilyen játékkonzollal. A játékkonzolok már nagy felbontású jelet adnak le, valamint az online streaming szolgáltatók is ilyen tartalmakat kínálnak, ezeket pedig élmény egy megfelelő minőségű képernyőn nézni. Ha azonban csak alacsonyabb felbontású tartalmakat nézünk, könnyen csalódhatunk az új készülékben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Forradalmi: valódi vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Panasonic

hét jún 7 , 2021
A Panasonic a nyár kezdetén mutatja be új, teljes mértékben vezeték nélküli RZ-B100W fülhallgatóját. A valódi vezeték nélküli, dugaszolható fülhallgató számos praktikus funkcióval rendelkezik. A tényleg vezetékmentes fülhallgató a Panasonictól megszokott nagy teljesítményű hangzást szólaltatja meg, amihez extra adag basszus, hosszú lejátszási idő és mindenki számára kényelmes kialakítás társul. A […]
Panasonic RZ-B100W fülhallgató

És még ez is...