Megérkeztek a Hisense új tévé-készülékei

Hisense televizioÓriásképernyős, emberi agyi mintázatokat szimuláló mini-LED modellt és 75 colos játékorientált QLED okostévét is bevezetett a magyar piacra a Hisense.

A négy új mini-LED ULED szériában is villantott új modelleket: a zászlóshajó UXKQ (65 és 85 colos), az U8KQ, az U7KQ (55, 65 és 75 colos) és az U6KQ (55 és 65 colos) készülékek immár Magyarországon is elérhetők. A mini-LED szériák összes modelljét Quantum Dot Colour funkcióval látták el, ezért tisztább, élénkebb színeket eredményeznek, ugyanis a technológiának köszönhetően sokkal pontosabban emelik ki a három alapszínt – különösen a zöldet és a pirosat. A mini-LED készülékek Hi-View Engine funkciója biztosítja a kontrasztot, az apró zónákra osztott területek pontos fényerő szabályozásával: a processzor így következetesen, valós idejű elemzéssel optimalizálja a vizuális élményt.

A Hisense zászlóshajója, az UXKQ modell a cég legmodernebb szabadalmaztatott Hi-View Engine X funkciójával rendelkezik, amely emberi agyi mintázatokat szimulál, megtanulja és elemzi az adatokat, így a Hisense történetének legjobb képminőségét biztosítja. A készülék Mini-LED X technológiája gondoskodik az extrém részletgazdagságról: a készülék extra fényerejét és szinte már kísérteties fekete árnyalatokat kínál. A zászlóshajó modellben megtalálható Dynamic X -Display mindig garantálja a tükröződésmentes mozi élményeket és bármikor, bárhol képes igazodni a környezeti fényekhez is, tökéletes képet biztosítva.

Gördülékeny játékélmény

A Hisense QLED kategóriájában is érkezett több új, prémium modell, köztük az 55, 65 vagy 75 colos E7KQ Pro, amely a gamerek kedvence lehet, ugyanis egy játékorientált készülék. Az ultraprecíz VRR (48Hz-144Hz adaptív frissítési frekvencia) és az automatikus alacsony bemeneti jel késleltetés mód (ALLM) 144 Hz-en egyesülnek a zökkenőmentes játékélmény érdekében, és szakadásmentes mozgást produkálnak a képernyőn. A készülékbe épített HDMI 2.1 előrelépést jelent a szórakoztató technológia területén, ugyanis a tévében rejlő teljes potenciál kiaknázható jobb sávszélességgel és akár 240 képkocka/mp-es frissítési sebességgel. Az AMD Freesync Premium technológia garantálja a gördülékeny játékélményt azáltal, hogy mesterségesen növeli a frissítési gyakoriságot, így még extrém esetekben is kiküszöböli a késleltetést és folyamatos játékot biztosít.

A Dolby Vision rendszer világosabb fénypontokkal, mélyebb feketével és ultraélénk színekkel garantálja a páratlan vizuális élményt, a Dolby Atmos 2.1 csatornás beépített hangrendszernek köszönhetően pedig minden felhasználó úgy érezheti, hogy ő maga áll a játék középpontjában és gyorsabban reagálhat az akciókra.
Az E7KQ Pro modellt a sportrajongók is értékelni fogják: az egyedi AI Sport mód és 120 Hz-es MEMC technológia a legjobb kép- és hangminőséget biztosítják, így szinte lelátóvá változtatják az otthont.

Prémium technológia minden modell mögött

A Hisense összes új készüléke a vállalat saját operációs rendszerével, a VIDAA intelligens rendszerrel működik, így a felhasználók személyre szabhatják a tévét és annak funkcióit. Emellett mind a mini-LED ULED készülékek, mind a legújabb QLED modellek támogatják a Dolby Vision IQ, a HDR10+ és a HLG formátumokat. A mini-LED tévéket HDR10+ Adaptive technológiával fejlesztették, így algoritmusok segítségével optimalizálják a beállításokat és a szoba fényeihez mérten állítják be a képernyő kontrasztját és színeit, továbbá IMAX Enhanced minősítéssel is rendelkeznek. Az UXKQ Mini-LED ULED és a E7KQ Pro QLED WiSA-kompatibilis készülékek, ezért a felhasználó kábelek nélkül bővítheti a hangélményt: akár több extra hangszórót is hozzáadhat a tévéhez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új rekordot állított fel az LG

hét okt 16 , 2023
Az LG Electronics sikeresen tesztelte a 6G terahertzes (THz) vezeték nélküli adatátvitelt a 155-175 GHz-es frekvenciatartományban, ötszáz méteres távolságban. A friss eredmény újabb mérföldkőnek számít abban a folyamatban, amelyben a vállalat még 2022 szeptemberében hajtott végre 6G terahertzes (THz) vezeték nélküli adatátvitelt és -vételt, 320 méteres távolságban, szabadtéren, a berlini […]
6G

És még ez is...