600 ezerért jó akkumulátora lesz az új képviselők laptopjainak

laptopA becsült nettó 144 millió forint helyett nettó 138,4 millió forintért szállíthatja  a képviselők használatára szánt 230 hordozható számítógépet – a hozzájuk kapcsolt szolgáltatásokkal együtt – a nyertes miskolci székhelyű Szinva Net Informatikai Kft. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az Országgyűlés Hivatala által kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzésre négy ajánlat érkezett. A nyertesen kívül ajánlatot tett még az Albacomp RI Kft., a Bull Magyarország Kft. és a Humansoft Kft. is. A nyertes ajánlatban egy gépre – és a fajlagos szolgáltatásra – nettó 601 ezer forint jut. Az értékelésnél az ár, valamint az akkumulátor élettartama nyomott a latban legnagyobb súllyal.

A társaságtól megérdeklődtük, hogy az MTI hírében említett fajlagos szolgáltatások mit jelentenek, és mekkora hányadát teszik ki a teljes árnak. Még nem kaptunk választ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EP: a roamingdíj halott

pén ápr 4 , 2014
Eltörölte a barangolási díjat az Európai Parlament (EP) a csütörtökön elfogadott távközlési jogszabálycsomag értelmében. A roamingdíjakat úgy törli el az EP, hogy a szolgáltatóknak mindössze azt tenné lehetővé a jogszabály, hogy “korlátozott mértékű használati díjat” szabjanak ki, ha valaki “visszaélésszerűen” veszi igénybe a szolgáltatást. A jogszabály elfogadása úgynevezett rendes jogalkotási […]