Jön az új Toshiba KIRA sorozat

laptop-ultrabook-Toshiba-KIRAA Toshiba bejelentette a továbbfejlesztett prémium Ultrabook-családját, az új KIRA modelleket. A számos új funkcióval ellátott, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) KIRA egy olyan Ultrabook, amely tökéletes választás személyes és üzleti használatra egyaránt — legalábbis a gyártó szerint. A KIRA – országtól függően – több különböző összeállításban, így az igazán éles és részletgazdag képet biztosító PixelPureTM (2560×1440) érintőképernyővel és Full HD (1920 x 1080) tükröződésmentes kijelzővel ellátott változatban is elérhető.

A modellek ötödik generációs Intel Core processzorokkal látták el. Ezek a feldolgozóegységek nagyobb teljesítmény mellett kevesebbet fogyasztanak, így akkumulátorral is hosszabb ideig használhatók. A Full HD modellek 131 órás és a PixelPure kijelzővel ellátott változatok 10:45 perces üzemideje, valamint a kiváló hordozhatóságot biztosító, mindössze 1,1 kg tömeg lehetővé teszi, hogy egyszeri feltöltéssel egész nap lehessen dolgozni vagy szórakozni a laptoppal egy hosszabb utazás közben vagy irodán kívüli munkánk során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elfogták a karancslapujtői bolt fantomját

vas jún 28 , 2015
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Péter 21 éves karancslapujtői lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. június huszadikán az éjszakai órákban megjelent az egyik karancslapujtői üzletnél és az épület hátsó bejárati ajtajának ablakát betörte. Ezt követően a […]
tolvaj

Friss, ropogós