Városi kerékpárral a városban!

maxbike.huNem, sajnos most nem idegenforgalmi körútra viszlek, habár merem remélni, hogy így is hasznos információkkal látlak el téged! Sokszor ugyanis a városban is leleményesnek kell lennünk, és nem minden esetben jó ötlet autóval közlekedni.

A városi kerékpárok elsődleges funkciója, hogy gyorsabbá és kényelmesebbé tegyék a forgalomban való haladást. Ha nem szeretnél a tömegközlekedési eszközökön zötykölődni, netalán meguntad a dugóban való ücsörgést, akkor ideje városi bringára váltani! Tarts velem és tudd meg, miért éri meg bicajosnak lenni!

Kerékpár – de miért éppen a városi?

Manapság a forgalom egyre nagyobb a városban és egyre gyakoribb, hogy a dugóban állnak a járművek. Ebben a világban azonban az idő pénz. Ha szeretnéd elkerülni a hosszú menetidőket, csökkentenéd a költségeket és netalán egy kis környezettudatosság is szorult beléd, akkor szerezz be egy városi kerékpárt!

De mindegy, milyen bicajt veszek? Hiszen a kerékpár az kerékpár! Nos, nem! Bringa és bringa között is vannak különbségek, nem is akármilyenek! A városi biciklit, ahogy a neve is mutatja, kifejezetten a városi közlekedésre tervezték.

Speciális felszerelés hétköznapi terepre

A városi bringa szerkezetét a kényelmes tekerés elvárásához igazították. Magas, íves kormánnyal, alacsony átlépésű vázzal, kontrafékkel, láncvédővel és többsebességes váltószerkezettel rendelkezik. Ezen tulajdonságok mindegyike azt a célt szolgálja, hogy gyorsan, egyenletesen és kényelmesen haladjunk előre az utakon.

Na jó, ebben a felsorolásban nem szerepeltek azok a kiegészítők és azok az egyedi igények, amelyek szintén fontosak egy bringásnak. Ilyen például a csomagtartó, a csengő vagy a tükör is.

Amennyiben eldöntötted, hogy életmódot váltasz, akkor itt az ideje lépned is! Ebben támogat téged a MaxBike kerékpár kínálata, ahol többféle bringatípus áll rendelkezésedre, és még SZÉP kártyával is fizethetsz!

Női városi bringa 

A városi bicajokat a hölgyek is kifejezetten kedvelik. Vagány megjelenésüknek köszönhetően valóságos divat lett ilyen kerékpáron ülni. A bringagyártók is gondoltak a nőkre, s ezeket a változatokat már szoknyavédővel is felszerelték, így a ruhadarab sokkal kevesebb eséllyel akad be a hátsó kerékbe.

A Cube Ella Ride egy 2021-es modell, amely már egy magasabb színvonalat testesít meg a városi bicajok körében. A kifinomult, elegáns és egyben retró design vonzza a szemeket, de a megbízható alumínium vázkialakítás, a komfortos üléspozíció és a biztonságos kontrollálhatóság miatt is méltán nevezhető professzionális városi járgánynak. A széles áttételtartományú Shimano váltásnak és a speciális teleszkópoknak köszönhetően garantált a minőségi tekerés.

Ha egyszer beszerzel egy városi bicajt, hamar beépül majd az életedbe a használata és meglátod, hogy minden sokkal könnyebb lesz! Ha szeretnél gyorsan eljutni A pontból B-be, akkor ezt a bringatípust neked találták ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nincs mit tenni, itt a GalaxyTornado elnevezésű játék

csü jan 6 , 2022
ShareTweetPinShareA WeMade Co., Ltd. megjelentette a világpiacon a WEMIX platformon játszható, új, GalaxyTornado elnevezésű blokkláncjátékát. A játék a Google Play áruházban érhető el, és 15 nyelven lesz játszható. Az új játékot kifejlesztő koreai NT Games nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Girls’ Life és az Ocean Tales, valamint számos gyűjthető […]
GalaxyTornado

És még ez is...