Munkaügyek könnyedén, online

ekrs.huCégvezetőként, egy kis- vagy középvállalkozás esetén igen jelentős, időben és energiában is megmutatkozó befektetést igényelnek a különböző ügyviteli terhek. Azonban ezeknél a cégeknél kiemelten jellemző, hogy a cégvezető idejére más feladatokhoz is szükség van.

Mivel a cég fejlődése érdekében fontos, hogy ezek az energiák megfelelő mértékben fordítódjanak a többi feladatra is, ezért kiemeltek azok a lehetőségek, amelyek révén csökkenthetőek az egyéb adminisztrációs feladatok.

Online jogi ügyintézés

Az eKRS online jogi platformon keresztül a munkaügyek gyorsan, könnyen és kedvező, fix költségek mellett megvalósíthatók, így az energiák oda összpontosulhatnak, ahol a leginkább szükség van rájuk.

Munkaszerződések, adatvédelmi és titoktartási szerződések akár az irodában ülve, mégis megfelelő szakmai háttér mellett születhetnek meg. Ez utóbbira garancia a KRS Ügyvédi Iroda, amely a vonatkozó hatályos jogszabályok és törvényi keretek mentén biztosítja ezen dokumentumok létrejöttét, meglévő és leendő ügyfelei számára egyaránt. Az eKRS nem más, mint az ő kínálatukban szereplő szolgáltatás, amellyel megkönnyíthetjük mindennapjainkat.

Mit kínál az eKRS?

Az alapvetően automatizált folyamatok révén egy átlátható, kilenc különböző ügycsoportban, s ennél is több ügymenet kapcsán elérhető elektronikus felületet, ahol gyorsan és online intézhetjük jogi ügyeinket.

Nem kell többé személyesen megjelenni az ügyvédi irodában, hiszen egy gyors regisztrációt, valamint videós ügyfélazonosítást követően lehetőségünk van igénybe venni az elérhető szolgáltatásokat, amelyek ráadásul a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre újabbakkal bővülnek.

A regisztráción keresztül a megkezdett folyamatok félbeszakíthatók és bármikor ugyanott folytathatók, ahol abbahagytuk őket. A dokumentumok minden szempontból megfelelnek a szabályoknak, teljes értékűek, szükség szerint a bíróság előtt is bármikor megállják a helyüket.

További előny, hogy a regisztráción keresztül minden olyan dokumentum, amelyet ezen a felületen hozunk létre, később is elérhető marad, így letölteni, nyomtatni is lehet azokat. Ezzel elkerülhető, hogy bármit elveszítsünk közülük.

Intézhető munkaügyi feladatok a felületen keresztül

A munkaügyeken belül munkaszerződések, titoktartási megállapodások, valamint KKV adatvédelmi csomag is elérhető. A felület azonban ennél is sokkal több lehetőséget biztosít. Hiszen a cég megalapításától, a meglévő szerződések optimalizálásán keresztül, munkaszerződések, az adatvédelmi rendelkezések, valamint az otthonról történő munkavégzések szabályozásán keresztül minden olyan kérdésben segítséget biztosít, amelyet igazán fontosak lehetnek egy cég életében, beleértve azt a helyzetet is, amikor átmeneti vagy súlyos nehézségeket kell kezelni.

Amennyiben pedig időközben mégis személyes jogi konzultációra tartunk igényt, a KRS Ügyvédi Iroda a rendelkezésünkre áll.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Teszteltük az Agon AGK700 gamer billentyűzetet

csü aug 18 , 2022
ShareTweetPinShareKipróbálhattuk az AOC csúcsmodell mechanikus billentyűzetét, az Agon AGK700-t. Objektív A Cherry MX Red kapcsolókkal szerelt keyboard dobozában egy mágneses rögzítésű, műbőr borítású csuklótámaszt, egy gombkiszedőt és négy, piros színű cserekupakot található. A billentyűket úgy tervezték, hogy felülről nézve már-már úgy látszanak, mintha lebegnének a billentyűzet szálcsiszolt alumínium fedlapja felett. […]
Agon AGK700 billentyűzet

És még ez is...