Az Ön családjában hány láb található?

Skechers cipellőEgy kis családi vállalkozásból később kinőtt márka története általában úgy szokott kezdődni, hogy kiderül, a márkanév tulajdonképpen a vállalkozás mögött álló család vezetékneve. Esetleg a család egyik tagjának keresztneve. A Skechers cipőgyártó esetében viszont más a helyzet. 

Két Greenberg, apa és fia, Robert és Michael hívta életre a márkát és a mögötte működő céget 1992-ben, az amerikai Kalifornia állambeli Manhattan Beach városában.

A Skechers azóta napjaink egyik legismertebb cipőmárkájává nőtte ki magát, de már az indulás után is rendkívüli figyelmet kapott a vásárlóközönségtől. Sikerének titkát nehéz néhány mondatban átadni, és talán nem is baj, ha az alapítók titka marad. De az biztos, hogy a tervezés és gyártás folyamán olyan innovatív megoldásokkal dolgoznak, amelyek a cipőgyártás forradalmasításához nagyban hozzájárultak.

Mindez együtt elérte, hogy ha meglátjuk egy lábbeli oldalán a nagy S-jelet, nem vacillálunk, hogy megfelelő lesz-e a minőség és a kényelem.

Skechers: fejleszt, megújul, magával ragad

Ilyen innováció például a memóriahabos talpbetét, amely szinte megváltást hozott az álló munkát végző, folyton lábfájással és gerincterheltséggel küzdő vásárlóréteg számára. De a márka nem állt meg itt, gondoltak azokra is, akik pedig folyton rohannak, sokat gyalogolnak, mozgásban vannak.

A könnyedség, a sportos, divatos megjelenés minden lábbelijük ismérve. Elég csak végigfuttatni a szemünket a Komfortcipő webáruház Skechers kínálatán, a látvány alapján már szinte érezzük lábunkon a kényelmet. 

Ez a komfortérzet pedig a gyártó három fejlesztésére támaszkodik:

  • A GO Pillars olyan talp, amely elnyeli a járás közbeni rázkódást, így kíméli a lábat és a gerincet, segít a megfelelő testtartás kialakításában
  • A GO Walk a felüdülés érzését nyújtja viselőjének, ízületi gyulladásokban szenvedőknek kimondottan ajánlott
  • A GO Mat fantázianév pedig extra párnázott cipőkialakítást takar

Cipő az egész családnak

Kétféle ember létezik. Az egyik imád cipőket vásárolni, legalább 80 pár sorakozik otthon a szekrényében, amelyeknek nagy részét még sosem viselte, mégis újabbak és újabbak vásárlására adja fejét. Mert számára a cipővásárlás egyfajta sport, amit ha nem is naponta, de hetente többször szeret űzni.

Ezzel szemben a másik típus, aki általában az elfoglalt, fáradt, családos ember, igyekszik minél kevesebb időt tölteni a szükséges rosszal, a ruha- és cipőbeszerzéssel. Jót akar az egész családjának, ezért a hosszú távon tartós, minőségi, kényelmes darabokat keresi, de ha rátalál egy márkára, ami beválik, akár örökre hűséges marad hozzá. 

Ha Ön a második csoportba tartozik, elég csak ellátogatnia a Komfortcipő webáruházába, és a már sokat bizonyított márkából az egész család számára bevásárolni. Legyenek a családtagok bármilyen neműek és korúak, a Skechers termékpalettájából mindannyian megtalálják a nekik megfelelő lábbelit. 

Nos, az Ön családjában hány láb van?


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Adatvesztés a Dunakeszi önkormányzatnál

vas aug 1 , 2021
A napokban kibertámadás érte a Dunakeszi önkormányzatot. A dunakeszipost.hu cikke szerint zsarolóvírussal támadták meg az önkormányzat informatikai rendszerét.
Dunakeszi önkormányzat

És még ez is...