Az otthoni wellness nem álom többé

spatrendshop.huMindannyian jó érzésekkel gondolunk vissza a közös nyaralásokra és az isteni, ellazulós wellnesshétvégékre. Ma már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy akár a saját otthonunkban is rendszeresen átélhetjük ezt az élményt.

Nyaraljunk otthon is!

A SpaTrend FreeFlow Spas masszázsmedencéivel elérhető közelségbe került ugyanis az álmaink megvalósítása és az életünk megváltoztatása. A kiemelkedő ár-érték arány pedig tökéletes választássá teszi ezeket, ráadásul valódi luxusszínvonalú kikapcsolódást kínálnak mellé. A szép külső és a kedvező árfekvés még nem minden, hiszen a fenntartásra is gondolnunk kell. Ezek a jakuzzik azonban energiahatékonyan működnek, ezért ezen a téren sem jelentenek extra terheket.

Az egyik legnépszerűbb modell

A sorozat tagja a FreeFlow Spas Azure jakuzzi is, amely nem nélkülözi a fenti előnyöket. Ezeken felül azonban számíthatunk a könnyű mozgathatóságra és telepítésre, amit elsősorban a kis súly tesz lehetővé. A takarékosság jegyében nagyon hosszan képes megőrizni a víz eredeti hőmérsékletét, miközben még a belső tágas tér is elkápráztat a kényelmével. Még a közepes méret sem jelent egyet azzal, hogy szorosan leszünk benne, akkor sem, ha többen használjuk.

Előre kialakított masszázshelyek fokozzák a komfortot, a beépített LED-ek és vízesések pedig valóban hangulatossá teszik a fürdőzést. Azzal talán mindenki tisztában van, hogy mennyire kellemes belemerülni a forró vízbe, s élvezni a hidromasszázst. Azonban azt már kevesebben tudják, hogy a rendszeres használattal ennél sokkal többet nyerhetünk.

Hogyan képes jobbá tenni az életünket egy jakuzzi?

Egy olyan berendezésről beszélünk, amellyel biztosíthatjuk magunk számára a mindennapi feltöltődést és énidőt. Elég csak beleereszkedni a kellemesen meleg vízbe, a hidromasszázs és a kellemes körülmények lehetővé teszik, hogy kilépjünk a mindennapi mókuskerékből, s egy rövid időre fellélegezzünk a napi terhek súlya alól.

Az izmaink ellazulnak, s így mérséklődik a stressz-szintünk, enyhülnek az izom- és ízületi fájdalmaink is. A rengeteg számítógép előtti görnyedés és a rossz testtartás is ellensúlyozhatóvá válik általa. Az ellazult állapot segíti az esti elalvásunkat, s biztosítja a nyugodtabb, átaludt éjszakákat, így reggelente kipihenten, energiával telten ébredhetünk. Így pedig a napi gondok is könnyebben legyűrhetővé válnak, s talán még az álmaink megvalósítására is marad erőnk.
A családban sokszor okoz nehézséget, hogy túlságosan eltávolodunk egymástól, mert nem jut idő, energia arra, hogy rendszeresen tartalmas, minőségi időt töltsünk együtt. Egy masszázsmedence azonban közös élmény is lehet. Üljünk be együtt a párunkkal, a kicsi vagy nagy gyerekeinkkel, s élvezzük, ahogy mindenki megkönnyebbül a terhek alól, felfrissül és vidámabbá, boldogabbá válik. Ilyen körülmények között igazán könnyű erősebbé tenni kapcsolatainkat is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Információ a versenytársak hirdetéseiről a Facebookon

sze márc 13 , 2024
ShareTweetPinShareA szomszéd kertje mindig zöldebb, avagy a versenytárs Facebook-hirdetése mindig jobb. Persze nem mindig, de azért mégiscsak érdekes lehet tudni, hogy mi a helyzet. Amennyiben nem veszed igénybe a SocialWings professzionális Facebook hirdetéskezelés szolgáltatását, a versenytársaidról is magadnak kell beszerezned a kampányaid tervezéséhez szükséges információkat. Ahhoz, hogy megtudd, abban a […]
socialwings.hu

És még ez is...