Hogyan válasszunk étkezőbútort?

konyhamax.huA konyha és az étkező fontos családi helyiségek, ahol összegyűlünk, megbeszéljük a napi eseményeket. Ünnepekkor finom lakomát fogyasztva pedig hálát adunk azért, hogy együtt lehetünk. Emiatt nem mindegy, milyen étkezőbútort választunk e feladatra!

Bővíthető étkezőasztal

Azok számára, akik kisebb étkezővel rendelkeznek, vagy éppen népes családdal, netán a kettő együtt jár, fontos a helytakarékosság. A bővíthető étkezőasztal szerencsés megoldást nyújthat, hiszen szükség esetén felhajtható az egyik oldal, megnövelve annak hosszát. Hétköznapokon pedig lecsukott állapotában nem foglal nagy helyet, így ideális a kisebb lakások számára is.

Amennyiben vendégeket várunk, vagy egy extra nagy húsvéti kalács meggyúrására készülünk, egy szempillantás alatt bővíthetjük asztalunkat. Márpedig a konyhában minden perc számít, akár ételkészítésről, tálalásról vagy egy izgalmas társasjáték estről van szó.

Bárszékek konyhaszigethez

A konyhaszigettel vagy akár konkrét otthoni bárral rendelkezők számára igencsak kihívás lehet kényelmes és tartós bárszéket találni. Az egyik lötyög, a másik nem érződik biztonságosnak, a harmadik pedig kényelmetlen párnával rendelkezik. Mit lehet ilyenkor tenni?

Érdemes állítható magasságú széket vásárolni, így garantáltan nem lőhetünk mellé a mérettel. Ha fix méretűt szerzünk be, a legpontosabb mérések mellett is előfordulhat, hogy pont nem lesz kényelmes a konyhasziget magasságához képest. Emellett természetesen mindannyian más-más testmagassággal rendelkezünk, ezért egységes megoldást valóban csak az állítható szék nyújthat.

Biztonságos és kényelmes is, ha a bárszék rendelkezik háttámlával, így hosszabb ideig tudunk majd kényelmesen ülni a helyünkön. Így akár étkezésre, munkára vagy baráti beszélgetésre használjuk, nem lesz másnapi hátfájás!

Kényelem és jó minőség

A KonyhaMax.hu-nál kapható étkezőbútor ismérve a kényelem és a jó minőség. Mivel bútorokat jellemzően hosszú évekre, akár évtizedekre is vásárolunk, ezért érdemes jól befektetni, és tartós, időtálló darabokat választani.

Az étkező igen fontos központi helyiség. A gyerekek leckét írnak az asztalnál, a szülők pedig ráérősen kortyolhatják a kávéjukat az asztalnál, még mielőtt várná őket a sok feladat. Éppen ezért ezekhez a fontos együtt vagy épp egyedül töltött, napindító és napzáró pillanatokhoz jó, ha kényelem társul.

Szerezzünk be mindenki számára kényelmes és ideális étkezőszéket puha párnával és jó háttámlával! Ha komfortérzetünk ki van elégítve, garantáltan több kedvünk lesz majd még egy kis adag ételhez vagy még egy vicces történet felidézéséhez, közösen.

Tekintsd meg a KonyhaMax.hu honlapján elérhető étkezőbútorokat, és gondoskodj családod kényelméről az étkezések során is! Nézd meg a különböző típusú székeket, bárszékeket, illetve asztalokat, és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dell G3223Q: új gamer monitor a piacon

vas ápr 3 , 2022
A Dell Technologies bemutatta legújabb gamer monitorát, a 4K UHD-s Dell G3223Q-t. A Dell 32 4K UHD 4K játékra tervezett monitor (G3223Q) modell kristálytiszta képminőséget és a legmodernebb csatlakoztatási lehetőségeket kínálja a játékosoknak pc-n és konzolon egyaránt. Az új kijelző 4K UHD felbontással, Fast IPS és VESA DisplayHDRTM 600 tanúsítvánnyal […]
Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q)

És még ez is...