Az agráripar nehézségei – Számoljunk le a baktériumtanyákkal!

germicidlampa.huAz agráriparban tevékenykedő gazdák tisztában vannak azzal, hogy munkájuk közel sem veszélytelen.. Állattenyésztés során például kihívást jelenthet a jószágokat támadó betegségek a különböző vírusok, baktériumok miatt. Manapság szállóigék keringenek az efféle problémákról, na meg persze az ilyen helyzetek megoldását segítő technikákról is.

Az igazság azonban az, hogy a fertőtlenítés magasabb szintjét csak kevesen ismerik. Tartson velem egy rövid cikk erejéig és tudja meg, hogyan segíthetnek Önnek is az UV-C lámpák!

Higiénikus gazdaságok

Ahol állat van, ott kórokozó is van. Ahol állat van, ott nehezebb higiéniáról beszélni. A vírusok, a baktréiumok, a penész megjelenése nem kis fejtörést okoz a gazdáknak, így az agráripar fontos kérdése lehet, hogy mit is tehet az ember az állat jólétéért? 

Először is fontos a rendszeres fertőtlenítés; beleértve az ólakat, a fekvőhelyeket, a ketreceket és az etetőket. Ezt egy-egy állománycsere után vagy betegséget követően is érdemes beiktatni.  Hogyan? Csak UV-C lámpákat kell beszereznünk!

A germicidlámpák hatása

Most talán Ön is azt gondolja, hogy az baktériumok számának csökkentésében nem segíthet egy egyszerű lámpa. Nos, egy egyszerű lámpa nem is, de egy germicidlámpa annál inkább! 

Ez az UV-C lámpa közel 254 nm-es sugárzást bocsát ki magából, amelynek köszönhetően könnyen és gyorsan csírátlanítja a felületet és a légteret is.

Nem szennyezzük vele a környezetet, nem tartalmaz vegyszert, nincs mellékterméke és túladagolni sem lehetséges!

Többféle germicidlámpás készülék, berendezés segítheti a munkáját. A Hollandimpex professzionális légkezelő rendszerei Önt is támogatják egy tisztább környezet megteremtésében!

Milyen egy speciális légkezelő rendszer?

A központi légbefúvó rendszer esetében mindenképpen csírátlanítani kell a beáramló levegőt. AZ UV4AIR termékcsalád éppen ezt teszi lehetővé. Ezek a rendszerek kifejezetten a légcsatornán áthaladó levegő állandó kezelését végzik.. Alkalmazásukkal minimalizálhatóak a baktériumok, ráadásul folyamatosan csíramentes levegő kerül be a helyiségbe. 

A termékcsaládba tartozik az UV4AIR Active, az UV4AIR Simple és az UV4AIR Duct. Könnyen felszerelhetőek, beüzemelhetőek és az üzemeltetésük sem igényel különleges szakértelmet. Valamennyi darab áttervezhető méretben és teljesítményben egyaránt.

Ezek tulajdonképpen zárt rendszerű berendezések, így bármikor bármeddig működtethetjük őket. Viszont amennyiben a szabadon sugárzó lámpatestek mellett döntünk, működtetésük során legyünk körültekintőek Ne felejtsük, a lámpák működése közben senki sem tartózkodhat az adott helyiségben.

Remélem, tudtam segíteni és egy lépéssel közelebb került a tiszta környezethez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Marcel Bolost nevezték ki a román digitalizálási tárca élére

hét febr 7 , 2022
ShareTweetPinShareA Nemzeti Liberális Párt (PNL) által jelölt Marcel Bolost nevezte ki a román kormány kutatásért, innovációért és digitalizálásért felelős miniszteri tisztségébe a román államfő. Az 53 éves, nagyváradi politikus 2019-2020 között az európai forrásokat kezelő tárcát vezette Ludovic Orban kisebbségi liberális kormányában. A Nagyváradi Tudományegyetem közgazdasági, illetve villamosmérnöki-informatika karának oklevelével […]
Marcel Bolos

És még ez is...