A pénzügyi terület mindenhol nyerő!

bekescsabaallas.huTalán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy pénzügyi területen végzettséget szerezni meglehetősen okos dolog. Ezek a szakmák ugyanis mindig is keresettek lesznek, lévén, hogy minden vállalkozásnak, sőt sok esetben magánszemélyeknek is nagy szükségük lehet egy jó pénzügyes szakemberre.

Sőt, ami még szebb, hogy az ország bármely pontján nyerők lehetünk vele, hiszen cégek és emberek mindenhol működnek és élnek. Mai írásunkban ezt a szakmacsoportot vesszük górcső alá!

Hol keressünk pénzügyi állásokat?

Természetesen nem fog az ölünkbe hullani a lehetőség, így azért, hogy egy jól fizető, stabil állásunk legyen, tenni is kell. Elsőként azt, hogy megnézzük az állásportálok oldalát, amelyek közül érdemes külön figyelmet szentelni a BékéscsabaÁllás.hu speciális aloldalának, ahol pénzügyi, számviteli és kontrolling területén lévő üresedések kerülnek listázásra. A  https://bekescsabaallas.hu/allasok/penzugy-szamvitel-kontrolling aloldal éppen ezért folyamatosan frissül, így érdemes többször is visszalátogatni. 

Sőt, ha igazán profi álláskeresők szeretnénk lenni, akkor beállíthatjuk a fenti állásportálon az értesítő funkciót, így biztosan nem maradunk le semmilyen pozícióról sem. Persze fontos, hogy a végzettségünknek megfelelő állásokat keressünk csak, de szerencsére az állásportál oldalán nagyszerűen működnek a szűrők.

Milyen aktuális állásokat találunk a portálon?

Nem túlzás azt állítani, hogy viszonylag véges a munkakörök tekintetében a kínálat. Ami viszont árnyalni tudja picit a képet, az a szakterület, amelyet az adott cég képvisel. Így a végzettség mellett érdemes a cég profilját is figyelembe venni, mert úgy talán még élvezetesebb lesz a munkával töltött idő.

  • Könyvelői állást mindig lehet találni a portálon, itt általában a cég teljes körű könyvelése lenne a munkavállalóra bízva.
  • Könyvelői és számviteli asszisztensekre is mindig szükség van, hiszen a könyvelő sem dolgozhat egyedül.
  • Gazdasági ügyintézőket is gyakran alkalmaznak a cégek, itt egy fokkal kevesebb a teher talán, ám itt is nagyon ügyelni kell a pontosságra!
  • Az analitikus és mérlegképes könyvelő is nagyon keresett pozíció, egy jó szakemberért kapkodnak a cégek, hiszen nem kevés pénz múlik a megfelelő ténykedésén.

Ahogy láthatjuk, bőven van lehetőség pénzügyesként elhelyezkedni Békéscsabán, csupán a megfelelő helyen kell keresni az állásokat!

Amíg nem találunk munkát…

Ha esetleg egy-két hónap ki is esik, akkor sem szabad kétségbe esni. Sőt, az így felszabadult időt érdemes a saját magunk továbbképzésére szánni, hiszen megannyi felnőttképző kínál pénzügyi képzéseket, amelyek online is elvégezhetőek. 

Ha a meglévő szakmánk mellé még megszerezzük a tb-ügyintéző vagy a bérügyintéző végzettséget, csak tovább növeljük az esélyeinket arra, hogy mihamarabb rábukkanjunk az ideális állásra.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Testreszabott lakberendezés

ked jún 20 , 2023
Az otthonunk kialakítása és berendezése alapvetően meghatározza azt, hogyan érezzük magunkat a saját szentélyünkben. Ahhoz, hogy valóban otthonos és funkcionális légkört teremtsünk, gyakran érdemes segítséget kérni egy profi lakberendezőtől. A lakberendező képes álmaink otthonát valósággá formálni, és az adottságokhoz tervezni és gyártani az egyedi bútorokat. Egyéni és személyre szabott tervezés […]
livdanhome.hu

És még ez is...