Milyen egy tökéletes hűtőszekrény?

premiumshop24.huA konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége, de funkcióját csak úgy tudja ellátni, ha kellően felszerelt. Nemcsak a tűzhely, a konyhapult és a mosogató hármassága számít, a hűtőszekrény legalább olyan fontos.

De vajon milyen az ideális hűtőszekrény? Létezik tökéletes darab? Úgy véljük, igen! Cikkünkben bemutatjuk az egyik prémium kategóriás hűtőszekrény jellemzőit.

Az ideális hűtőszekrény

Az ideális hűtőszekrény ismérveit lehet, hogy mindenki másképp határozza meg, de vannak bizonyos tulajdonságok, melyek egyértelműen jelzik, hogy valóban a lehető legjobb darabot vásároltuk meg.

Manapság sokféle márkás hűtőszekrény kapható, de amelyik kiemelkedik mind közül, az a Liebherr hűtő, mely a premiumshop24.hu oldaláról rendelhető meg. Mi sem mutatja jobban, mennyire megbízható márkáról van szó, minthogy 10 év garanciát kínálnak a termékek mellé. Emellett előzetesen jelzett igény esetén vállalják a szabadonálló hűtőszekrények üzembe helyezését is. A budapesti exkluzív bemutatótermükben a termékek megtekinthetők, és szakértői tanácsadást is itt lehet kérni.

A Liebherr hűtőszekrény annyiféle funkcióval, extrával van felszerelve, hogy valóban csak ámul és bámul, aki a hagyományos hűtőkhöz van szokva. Nézzük is meg, mi jellemzi a szabadonálló Liebherr hűtőszekrényeket!

A Liebherr hűtők paraméterei

A szabadonálló hűtőszekrényeknek is több fajtája van: létezik egyajtós, kétajtós, kombinált – azaz olyan, ami fagyasztórekeszt is tartalmaz -, és vannak külön fagyasztószekrények is a kínálatban.

Mivel a modern konyha berendezésekor a hűtő is gyakran kiemelt helyet kap, fontos, hogy milyen színű. A premiumshop24.hu oldalán főleg fehér, ezüst és inox szabadonálló hűtők közül lehet válogatni, de kapható fekete színű is!

A méretek tekintetében is vannak eltérések: a nagyobb hűtők, akár 2 méter magasak is lehetnek, de a 150-200 cm közöttiek a legkeresettebbek. A hűtő szélessége is számít: a 60 cm-nél vékonyabbak a kelendők, ezek nagyon kecsesen mutatnak a konyhában.

A térfogat tekintetében is találunk eltéréseket: a 300 liter alattiak körülbelül 200 liternyi hasznos térfogattal rendelkeznek, egy átlagos családnak megfelelőek. Ha több gyerek is van, vagy gyakoriak a nagy étkezések, sütések, érdemesebb a 300-600 literes hűtők között szétnézni. A legtöbb ilyen hűtő sütőlaptároló hellyel is rendelkezik, mely nagyon praktikus.

A Liebherr hűtők különleges tulajdonságai

Ami miatt nagyon népszerű ez a márka, az a számos extra, mellyel az egyes típusok rendelkeznek. Felsorolni is nehéz, mennyi hasznos funkciója van egy-egy Liebherr hűtőnek. Íme, a legfontosabbak:

  • NoFrost: ez a nem kívánt jegesedéstől védi a fagyasztóteret.
  • EasyFresh rekeszek: így sokáig frissek maradnak a zöldségek, gyümölcsök.
  • SuperCool: képes lehűteni a melegen behelyezett ételeket.
  • SuperFrost: friss élelmiszerek vitamintartalmát megőrző, gyors fagyasztás.

A Liebherr rengeteg okos megoldást kínál még. Ha csendes, energiatakarékos, innovatív és dizájnos hűtőt keres, ezt válassza! Ez valóban tökéletes hűtőszekrény!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

K&H: tarol a “digitális kvartett”

vas szept 18 , 2022
ShareTweetPinShareFokozott tempót diktálnak az okoseszközös fizetések a K&H-nál, igaz, még bőven van tér a növekedésre – közölte Árva András, a K&H lakossági szegmensért felelős marketingvezetője. Augusztusban a K&H-nál elérhető négyféle fizetési rendszerhez, az Apple Pay-hez, Google Pay-hez, a Garmin Pay-hez és a Xiaomi Pay-hez, vagyis a “digitális kvartetthez” köthető összesített […]
Árva András, a K&H lakossági szegmensért felelős marketingvezetője

És még ez is...