Ismerje meg Ön is ezt a riasztórendszert!

riasztobolt.huSajnos ma már nem ismeretlen a riasztórendszer kifejezés, mindenki tudja, mit jelent. Értékeinket, vagyontárgyainkat védenünk kell minden lehetséges módon és eszközzel az illetéktelen és rossz szándékkal közeledő emberektől. Hogyan? Lássuk!

Riasztórendszer telepítése lehet a megoldás

Riasztórendszerre akkor is szükségünk lehet, ha már rendelkezünk némi védelemmel. Könnyelműség lenne azt hinni, hogy az ajtók, zárak, rácsok tökéletes biztonságot nyújtanak. A Riasztobolt.hu által forgalmazott AJAX riasztórendszer azonban a már meglévő védelmünket egészíti ki. Előnye, hogy akár már a betörés előtt értesíthet bennünket a telepítés módjának függvényében.

Az AJAX olyan vezeték nélküli okos riasztórendszer, amit akár saját kezűleg is telepíthetünk az ingatlanjainkba mindenféle külön költség nélkül. Olyan jól átlátható és könnyen alkalmazható felülettel rendelkezik, aminek a használatát könnyen el lehet sajátítani.

Az AJAX riasztókat a riasztók Apple-jeként emlegetik

És ez nem véletlen. Az AJAX innovációt vitt a biztonságtechnikába, fiatalos energiájával az alapítása óta már a világ 40 országban nyitott képviseleti irodát. Fejlesztők százai dolgoznak azon, hogy példa nélküli szoftveres biztonságot és magas szintű technikai kivitelezést nyújtsanak.

Az AJAX saját fejlesztésű operációs rendszerrel rendelkezik, ami kizár mindenféle illetéktelen hozzáférést, amivel egyedülálló biztonságot nyújt. Napjainkban már több mint 1,2 millió AJAX biztonsági eszköz védi a felhasználók értékeit. A vezeték nélküli riasztórendszer a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelel.

Az AJAX riasztó előnyei

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszernek számos előnye van, amit érdemes kihasználni:

 • Gyorsan telepíthető, ami a vezeték nélküli technológiának köszönhető.
 • Gond esetén azonnali kommunikációt tesz lehetővé, köszönhetően a felhőalapú internetes kommunikációnak.
 • Okostelefonos applikációval számtalan beállítási lehetőséget és kényelmi funkciót biztosít.
 • Professzionális, hiszen olyan eszközök sokasága biztosítja a nyugalmunkat, melyek kikapcsolt állapotban is riasztanak. Ilyenek a hő-, a füst-, a szén-monoxid- és a vízérzékelők.
 • A legjobb szabotázs elleni védelemmel lett ellátva.
 • Áramszünet alkalmával tovább üzemel a beépített akkumulátorról. Ha az Ethernet hálózattal van baj, akkor mobilinterneten keresztül tovább tartja a kapcsolatot. Frekvenciát vált, ha jelzavarást észlel.
 • Mint minden riasztórendszer, így az AJAX is beköthető távfelügyeletre.

Az AJAX riasztórendszer érzékelői

Az AJAX riasztórendszer rendelkezik:

 • Mozgásérzékelőkkel
 • Füstérzékelővel
 • Hőérzékelőkkel
 • Vízérzékelővel
 • Üvegtörés érzékelővel
 • Szén-monoxid-érzékelővel
 • Nyitásérzékelővel

Az AJAX riasztórendszerben tökéletes összhangban van egymással a technológia, a funkcionalitás és a design. Maximális felhasználói élményt nyújt, miközben eleget tesz a legmagasabb biztonsági elvárásoknak.

Válasszon Ön is AJAX riasztórendszert értékei megvédéséhez!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Miben különbözik egy UI/UX és egy webdesigner munkája?

csü okt 13 , 2022
A digitális világban a felhasználói élmény jelenti, adja az ügyfél, a vevő elégedettségét, így igen fontos paraméter akár egy weboldalról, akár egy alkalmazás fejlesztéséről van szó. A user experience mindazokat a hatásokat jelenti, amelyek a felhasználót egy oldal/applikáció böngészése közben érik. Ahhoz, hogy akár UI/UX, akár webdesignerként dolgozhass, ismerned kell […]
devakademia.hu

És még ez is...