Büszkék vagyunk a Schneider Electricre

Veres ZsoltBővíti Budapesten 2017 óta működő regionális beszerzési központját a Schneider Electric, a jelenlegi 150-ről 2023-ig közel 300-ra emelkedhet az ott dolgozók száma. A társaság globális beszerzésekért felelős vezetője, Daniel W. Bartel személyesen is a magyar fővárosból tartja rajta a szemét a beosztottakon, és irányítja a terület működését. Éves szinten 12 milliárd eurónyi beszerzés és világszerte 1400 fő munkájának koordinálása is Budapestről történik. A Schneider Electric két beszerzési központot működtet Európában, melyekből a vállalat 74 üzemének beszerzéseit támogatják, 25 országban. A budapesti csapat hősiesen dolgozó munkatársai mintegy hatezer beszállítóval állnak kapcsolatban.

„Büszke vagyok arra, hogy sikerült Magyarországra hozni a regionális beszerzési központot, illetve az eddigi eredmények alapján a bővítéséről döntött a vállalat vezetése” – mondta Veres Zsolt, a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. vezérigazgatója. „A Schneider Electric hazai érdekeltségei fontos szerepet játszanak a vállalat életében. Budapesten található az Energy and Sustainability Services üzletágunk régiós központja mintegy kétszáz munkatárssal, négy üzemünk van az országban, illetve Szigetszentmiklóson található egy szintén regionális feladatokat ellátó, több mint húsz országot kiszolgáló logisztikai központunk, így összesen nagyságrendileg kétezren dolgoznak a cégnél” – tette hozzá a vezérigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Schopp váltja Sziebiget

pén dec 31 , 2021
Az ITBusiness magazin új főszerkesztője Schopp Attila, aki Mayerné Sziebig Andreát váltja ezen a poszton. „Szerkesztőként végigéltem az ITBusiness magazin fejlődését és a hozzá sorra kapcsolódó portfólióelemek létrehozását. Izgalmas utazás volt ebben a folyamatos üzletfejlesztésben a tartalom oldaláról részt venni. Most pedig hatalmas kihívás mindezt az olvasóktól és a hirdetőktől […]
Schopp Attila

És még ez is...