Vizes vb: biztonságos lesz a wifi használata

Biztonságos lesz a vezeték nélküli internet használata a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokságon a szervezők közleménye szerint.

A kommüniké a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatosan hangsúlyozta, hogy a vizes világbajnokságra elkészült nyilvános wifi-hálózat biztonságos, a csatlakozáshoz nincs szükség semmilyen adat megadására, azaz a használat nem kötött regisztrációhoz. “A wifi működése során a szolgáltató egyáltalán nem alkalmaz olyan megoldást, amely a felhasználók bármilyen személyes adatát marketing célokra rögzítené. Ennek megfelelően a wifi-hálózatra való csatlakozás a felhasználók számára adatvédelmi szempontból biztonságos. A sajtóban megjelent Wandafi és Maksat.pro szoftverek nem kerülnek alkalmazásra, az ezzel kapcsolatos híresztelések valótlanok, így az ezt közlők álhírt terjesztenek” – olvasható a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

5G koalíció: az Invitech drótosként is alapító tag

szo júl 15 , 2017
Egy alapvetően vezetékes technológiában jelen lévő infokommunikációs megoldásszállító, az Invitech Solutions alapító tagként vállal szerepet a nemrégiben megalakult „5G koalíció” munkájában. A társaság kompetenciái és infrastrukturális adottságai nagyban hozzájárulhatnak az 5G technológia széles körű hazai elterjedéséhez — áll a társaság közleményében. Az 5G ugyanis messze több, mint egy mobil távközlési platform. A […]
5G, internet, hálózat