Növeld üzleti tevékenységed hatékonyságát az Infinite IT Solutions segítségével!

infinite-b2b.comSzeretnéd növelni céged jövedelmezőségét? Fedezd fel az innovatív informatikai megoldásokat, amelyek segítenek optimalizálni az üzleti folyamatokat, időt spórolhatsz meg velük és növelik alkalmazottjaid hatékonyságát. Az üzleti- folyamatok egyszerűsítésével vagy a dokumentációk hatékonyabb cseréjével akár az egész vállalatod működését is javíthatod. Sok esetben elég néhány egyszerű eszköz célzott alkalmazása ahhoz, hogy hatékonyabban működjön és több profitot termeljen a vállalatod. Ismerd meg a https://infinite-b2b.com/hu oldalon kínált üzleti megoldásainkat, és nézd meg, hogyan javíthatod velük vállalkozásod működését!

Javítsd kommunikációdat partnereiddel!

Az e-kereskedelem nem működhet megfelelően a szállító és a vevő közötti hatékony kommunikáció nélkül. Az Infinite Marketplace platform segít elkerülni a kínálatoddal kapcsolatos félreértéseket. Ezzel a könnyen használható eszközzel könnyen bemutathatod   a portfóliódat, tájékozthatod ügyfeleidet  az aktuális akciókról és reklámozhatod a termékeidet. Ezzel egyidejűleg a vevőid leadhatják megrendeléseiket, ellenőrizhetik a szállítási ütemtervet, a hitelkeretüket vagy a rendelési előzményeket, valamint tájékozódhatnak az engedményekről és a fizetésekről.

Spórolj a felhasznált papír mennyiség csökkentésével!

Ismered a papírmentes trendet? Ez a papíralapú dokumentumok számának csökkentését jelenti a digitális nyilvántartások vezetése érdekében. A trend bevezetése előnyös az üzleti életben, és ráadásul a környezetet is védjük vele. A https://infinite-b2b.com/hu oldalon olyan eszközöket mutatunk be, amelyek segítségével csökkentheted a cégednél felhasznált papír mennyiségét, és egyúttal javíthatod az üzleti folyamatokat.

infinite-b2b.comeSign elektronikus aláírás

Az Infinite IT Solutions e-aláírásával rengeteg időt spórolhatsz meg. Az aláírást igénylő szerződéseket és egyéb dokumentumokat távolról, bárhonnan aláírhatod. Csak egy biometrikus érzékelővel ellátott számítógépre vagy táblagépre és internet-hozzáférésre van szükséged. Az eSign elektronikus aláírás a szabályozás szerint a hagyományos papíralapú aláírással azonos jogerővel bír. Ideális megoldás közép- és nagyvállalatok számára, amelyek évente több ezer számlát kezelnek.

Elektronikus ügyfélszolgálat

Nem kell minden ügyfelet élő alkalmazottaknak kiszolgálniuk. Az Elektronikus Ügyfélszolgálati platform számos kérdést képes önállóan kezelni. A szolgáltatás megtalálja a számlákat, elszámolások és befizetések előzményeit, valamint az egyéb szükséges dokumentumokat.

Online dokumentumcsere

Az EDInet digitális dokumentumcsere szolgáltatás lehetővé teszi a céges dokumentációk, köztük a számlák, helyesbítők, elszámolások, megrendelések vagy szerződések fogadását, és az üzleti partnereknek történő megküldését is. A dokumentumok áramlásának kezelése rendkívül egyszerűvé válik.

Dokumentumok archiválása és tárolása

A törvényi előírásoknak megfelelő és teljesen biztonságos dokumentum archiválás. Az e-archívum lehetővé teszi az összes vállalati dokumentáció egy helyre történő összegyűjtését. A dokumentumokat a felhőben tároljuk. A megfelelő katalogizálásnak köszönhetően szükség esetén könnyen megtalálhatóak. Az archiválás gyors és hatékony, függetlenül a vállalatnál használt operációs rendszertől.

Nézd meg az Infinite IT Solutions összes gyakorlati megoldását az alábbi webhelyen: https://infinite-b2b.com/hu!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

További nemzetközi terjeszkedésbe kezdhet az Access4you

sze júl 26 , 2023
ShareTweetPinShareA magyar Acces4you startup bejelentette, hogy a Hiventures 365 millió forintos befektetése révén nemzetközi piacokon bővíti tovább partnerhálózatát. Speciális igényű emberek számára nyújt díjmentesen megbízható információt épületek, helyszínek akadálymentességéről az Access4you International Kft. A startup által kidolgozott egységes jelrendszer képes világszerte segíteni az érintett célcsoportok tájékozódását, egyúttal hatékonyan támogatja az […]
Berecz Balázs Márton, az Access4you alapítója és ügyvezetője

És még ez is...