UTM tűzfalat dobott a piacra a ZyXel

ZyXEL-routerA tajvani ZyXEL UTM-mel ellátott tűzfalakat dobott piacra. Az UTM termékek egy eszközben egyesítik a tűzfal, anti-vírus és behatolás védelmi funkciókat, mindezt VPN támogatással kiegészítve. A tűzfalak nemcsak a külső fenyegetésektől védik a hálózatot, hanem megakadályozzák a belső visszaélést és szabályozzák az olyan azonnali üzenetküldéseket is, mint amilyeneket a közösségi oldalak vagy a peer-to-peer hálózatok lehetővé tesznek. Az UTM eszközök egyszerűen, all-in-one megoldással védik a hálózatot az adatlopástól és adatvesztéstől, miközben a felhasználók számára biztosítják a megfelelő hálózati működést.

Az új ZyXEL USG sorozat ultra-gyors tűzfal, VPN és UTM teljesítményt kínál. Az egyes elemek az adott kategória vezető iparági gyártóitól származnak, amelyek egy egységes, könnyen kezelhető, letisztult menedzsment felület alatt egyesülnek. A középkategóriás új generációs tűzfalak maximális hálózati rendelkezésre állást és online kommunikációt tesznek lehetővé a kkv-k számára a terhelés kiegyenlítése mellett. A sorozat tagjai a WLAN vezérlőknek köszönhetően skálázható, biztonságos vezeték nélküli hálózatot képesek biztosítani akár a saját eszközüket használó dolgozók, akár a vendégek részére.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

InnoMax: a non-profit szervezetek is profitálhatnak

pén ápr 24 , 2015
Idén jellemzően a karitatív-, szociális, illetve a környezetvédelem területén tevékenykedő szervezetek pályáznak az InnoMax díjra. A projektötletek csaknem fele kerül ki a fenntartható fejlődés, természetvédelem szektorból, míg az alapítványok közel harmada az oktatásban látja az innovációs lehetőséget, emellett az egészségügy területéről is érkeztek előremutató projektötletek. Hiába karolnak fel az alapítványok nemes célokat, […]