Sony: ezt mindenképp vidd magaddal ha bulizni mész! III.

sonyJavában tart a fesztiválszezon, s a Sony szerint nem buli a buli, ha nem vagy online a mulatozás kellős közepén. Néhány tipp a japán társaságtól, hogy mit ne hagyj otthon semmiképp sem:

MDR-ZX fülre felfekvő zárt fejhallgató sorozat
Sony MDR-ZX sorozat trendi fejpántos fejhallgatóival a zenéket akár 13 órán keresztül lehet hallgatni. A vezeték nélküli MDR-ZX750BN fejhallgatóval Bluetooth kapcsolaton keresztül élvezhetők az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen található zeneszámok. A készülék digitális zajcsökkentő technológiája kiszűri a háttérzajok 98 százalékát. Az MDR-ZX750BN színes és kompakt testvére, az MDR-ZX610AP négy különböző élénk színben is megvásárolható. A nagy teljesítményű 40 mm-es neodímium membránnak köszönhetően ezekkel a trendi fejhallgatókkal minden egyes hangot tökéletes minőségben hallható — legalább is a gyártó szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hét tipp, amellyel elkerülheted az adathalász hálóját

ked júl 22 , 2014
A Kaspersky Lab szakértői szerint az alábbi hét tipp betartásával nagymértékben lecsökkenthető annak a kockázata, hogy az adathalászok áldozatává váljunk. Ne kattintsunk gyanús webhelyekre mutató hivatkozásokra, valamint olyanokra, amelyek nem megbízható forrásból, e-mailben érkeznek. Kézzel vigyünk be minden címet a böngésző címsorába. Az oldal betöltődése után azonnal ellenőrizzük, hogy a […]
internet