Kölcsönfelvétel akár 1 nap alatt? Ez a MiniKölcsön!

minikolcson provident100 ezer forint 12 hetes futamidőre, extra gyorsan? Az elmúlt időszak történései sajnos sokak számára magukkal hozták az átmeneti pénzzavarokat. Nem ritka az sem, hogy a megtakarításokhoz nem szívesen nyúlna az ember, és inkább valamilyen külső forrást keres az anyagi szükséghelyzet áthidalására. Ilyenkor jönnek jól a hitelintézetek által kínált kölcsönök, melyek között a MiniKölcsön kifejezetten nagy népszerűségnek örvend.

Kedveltségét a gyors ügyintézés és az akár 1 napon belüli folyósítás is indokolja. A Providentnél már 30 ezer forinttól igényelhető a kölcsön, s egészen 100 ezerig terjedhet az. Akik a megfelelő módon fizetik a törlesztéseket, számukra a későbbiekben akár nagyobb kölcsönösszeg is igényelhető. Persze a kölcsönhöz néhány fontos feltételnek érvényesülnie kell, melyek rendszerint minden hitelintézetnél az előfeltételek között szerepelnek. Lássuk, melyek ezek!

Legalább 3 hónapos munkaviszony szükséges!

Lehet szó akár minimálbéres munkaviszonyról is, de legalább három hónap szükséges ahhoz, hogy a hazai hitelintézetek szóba álljanak érdemben a kölcsönt igénylőkkel. A magyar állampolgárság, a hazai bejelentett lakóhely és a magyar állampolgárság alapnak számítanak. A személyazonosságot személyi igazolvánnyal vagy vezetői engedéllyel lehet igazolni, és a magyar hitelintézetnél vezetett forint bankszámla megléte is nélkülözhetetlen. A feltételek megléte esetén viszont már egész gyorsan igényelhető a Minikölcsön. A Providentnél otthoni szolgáltatás keretein belül is lehetséges ez, sőt, a törlesztőket is mód van így kifizetni, de akár a banki átutalás is szóba jöhet.

Az OTP MiniKölcsön akár online is igényelhető, és a szerződés aláírására is mód van. Ez utóbbihoz a MiniKölcsön applikáció letöltése után videóhívás során mutathatóak az okmányok, és az aláírt szerződés be. A korszerű megoldás előnyeit egyre többen használják ki, és például az Erste Bank már kifejezetten erre is építi a George nevű szolgáltatását és a hozzá kapcsolódó, ma már mindenki által ismert kampányát.

Kezes és fedezet nélküli MiniKölcsön a Providentnél

Nem csak a Provident kínál kezes és fedezet nélküli kölcsönlehetőséget. A lényeg itt az alacsony kölcsönösszeg, melyhez a leigazolható jövedelem elegendőnek bizonyul. Sokan kifejezetten a szabad felhasználás miatt választják az ilyen kölcsönöket, hiszen nem szükséges igazolni, hogy mire költötte az ügyfél. Bár a kölcsönszerződés megkötésekor szóba kerülhet, hogy milyen céllal szeretné igényelni a kölcsönt, de ténylegesen nem befolyásolja ez az igényelhető összeg nagyságát, valamint az elbírálás végkifejletét.

Biztos anyagi háttér a változó körülmények között is

A tudatos pénzügyi döntések nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy hosszú távon sikerüljön megvalósítani céljainkat. A váratlan helyzetekkel azonban hajlamosak vagyunk nem számolni. Az elmúlt években mindennapjainkat meghatározó világjárvány tipikusan olyan esemény, melyre a legtöbben nem számítottunk. Ugyan a hitelmoratórium nagyobb összeget hagyott a háztartásoknál, de a visszafizetési kötelezettség továbbra is fennáll. A munkahelyváltás, vagy az időszakos lezárások okozta problémák nem ismeretlenek a magyar ember számára. Ilyenkor akár külső anyagi segítség igénybevétele sem kizárt.

A hitelintézetek igyekeznek olyan konstrukciókkal rendelkezésre állni, melyek a kisebb pénzügyi zavarok áthidalását is könnyedén lehetővé teszik. A MiniKölcsön több banknál és pénzügyi szolgáltatónál is elérhető, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt az opciót, mely kényelem és persze költség szempontjából is a leginkább megfelelő számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tökéletes fegyver a sütési bakik ellen: mire jó a maghőmérő?

pén okt 1 , 2021
ShareTweetPinShareSzinte nincs olyan kezdő vagy haladó szakács, aki ne szembesült már volna kiszáradt, rágós hússal, kicsapódó tojássárgájával, belül nyersen maradt csirkecombbal, és egyéb hasonló bakikkal. Mindezeket azonban ki lehet küszöbölni egy roppant egyszerű eszközzel, a maghőmérővel. Mi is pontosan a maghőmérő? Röviden egy olyan okos kis konyhai szerkezet, ami nagyon […]
gasztronagyker.hu

És még ez is...