Sportfogadás online? Lehetséges!

szerencsejátékA sportfogadás modern változata

A sportfogadás szót jó eséllyel hallottad már, viszont arról hogy online is elérhető lehetőségeket biztosít már lehet hogy kevésbé. Pedig, a sportfogadás online lehetőségei évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szerte a világon, így természetesen Magyarországon is. 

Az, hogy szép lassan felváltja a hagyományos formában, szelvényen működő személyesen elérhető sportfogadást szinte biztosnak mondható, épp ezért szeretnénk egy összehasonlítást nyújtani ami segíthet megérteni, hogy miért jobb online fogadni.

A hagyományos sportfogadás 

A hagyományos sportfogadás, azaz a sportfogadás egy olyan verziója ahol személyesen látogatható sportfogadási irodákban rögzítheted a tippeket, előre – akár több héttel a mérkőzés előtt, mert nagyobb távolságra van tőled, érthető módon fog visszaszorulni a világban. Bár, ha személyesen is felkeresed a mérkőzéseket és lóversenyeket annak lehet egy varázsa, de akár eközben is sokkal egyszerűbb lehet ha a telefonod egyik appján keresztül egyszerűen rögzíted a szerinted befutó csapatra a fogadásaidat.

A hagyományos sportfogadás egyik nagy hátulütője, hogy az élő sportfogadás lehetősége ki van zárva, így minden esetben csak a meccs kezdete előtt rögzíthetsz fogadásokat. Az élő fogadások viszont arra adnának lehetőséget, hogy először megfigyelve a mérkőzés első szakaszait, és a játékosok egymás elleni erejét sokkal biztosabb fogadásokat tudj kötni.

Az online sportfogadások

Ezzel szemben viszont választhatsz online sportfogadási ajánlatok közül is, amelyek bármikor a nap folyamán, bárhonnan elérhetőek. Épp ezért, akár útközben – tömegközlekedési eszközön, a munkahelyeden – szünetekben, bármikor alkalmad nyílhat arra, hogy egy 10 percre átlépi a sportfogadás nagyszerű világába, és kikapcsolódásként izgalmakkal teli sportfogadásokat köss. 

Ha ráadásul az online sportfogadási irodák felületeit választod sportfogadási ajánlatok százait, több tíz sportágat és egyszerre több élő sportfogadási ajánlatot is találhatsz. Ha pedig a normál sportok nem, de a videojáték közelebb áll hozzád, a virtuális sportoknak köszönhetően, ma már akár a legújabb League of Legends világbajnokságra is fogadhatsz. Átlagosan a legmenőbb sportfogadási irodák legalább ötféle virtuális játék eredményeit és ajánlatait biztosítja sportfogadás formájában és a nap 24 órájában akad pár, amire fogadásokat köthetsz.

Az élő sportfogadásnak köszönhetően, pedig azonnali frissítés mellett láthatod a csapatok eredményeit, de akár statisztikák, súgók és segítségek által is bebiztosíthatod a tippeket a mérkőzések alatt. Arra az esetre pedig, ha egy sportfogadási irodát választanál magadnak, és nem mindig új helyen regisztrálnál, VIP Program is elérhetővé válhat számodra, amely befizetés nélkül, a játékok arányában és a “hűséged” százalékában extra kedvezményeket is biztosít.

A felelősségteljes szerencsejáték

Így azt mondhatjuk, hogy az online sportfogadás – illetve a teljes szerencsejáték ipar óriási változáson ment keresztül, és ma már telefonról és bárhonnan, bármikor elérhető felületek által kereshetőek fel a legjobb sportfogadási ajánlatok és kaszinó játékok. Épp ezért, a felelősségteljes szerencsejáték alapjaira is nagyobb hangsúlyt kell fektetned, amennyiben sportfogadáson töröd a fejed. 

Minden esetben érdemes jól átgondolt és megszervezett szerencsejáték tevékenységet folytatni, főleg ha nem csak 1 – 1 alkalommal szeretnél sportfogadni évente. Ahhoz, hogy elkerülhesd a függőségből eredő problémákat, minden esetben érdemes például egy havi limitet meghatározni, amelyen felül semmi esetre sem költesz szerencsejátékra. Ebben egyébként a sportfogadási irodák is a segítségedre lehetnek, mert beállíthatsz heti és havi limitet is, amelyen felül a bukméker nem engedélyezi a befizetésedet. 

Ezen kívül érdemes számításba venned azt is, hogy bármennyire biztosnak tűnik egy meccs, több tényező – köztük a szerencse is kihat a mérkőzések eredményeire. Nem szabad úgy gondolnod a szerencsejátékra mint folyamatos bevételre, még akkor sem ha többszöri nagy nyereményre tettél szert, így érdemes elkerülni hogy nagyobb összeget használj fel havonta mint amennyi belefér a “szórakozás” kategóriába a fizetésed alapján. 

A legfontosabb hogy elkerülj mindent ami játék függőséghez vezethet, mert bár akkor is van remény ha a probléma már fennáll, a legfontosabb, hogy a megelőzésre tedd a hangsúlyt. Ha pedig már úgy érzed hogy nem tudsz leállni, mielőbb kérj segítséget!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bölcsésznőkből is lehet informatikus

sze máj 25 , 2022
ShareTweetPinShareA No Fluff Jobs nemzetközi it-állásportál legújabb kutatása a nők it-piaci esélyeit és lehetőségeit vizsgálta nem csupán a már a szektorban dolgozó nők, hanem azok között is, akik szakmai karrierjüket ezen a területen képzelik el a jövőben. A világjárvány drámai mértékben rontotta a nők a munka és a magánélet egyensúlyával […]
home office, laptop

És még ez is...