Hogyan méretezzük a névjegykártyánkat?

cardinmove.comA névjegykártya-készítés folyamatában számtalan kérdés felmerülhet bennünk. Egyik ilyen többek között az, hogy hogyan méretezzük a névjegyünket. Amennyiben te is éppen erre keresed a választ, akkor mindenképpen tarts velünk, hiszen beavatunk a részletekbe!

Kreatív terület

A névjegykártya méretezését illetően egy bizonyos mértékig szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Hiszen konkrét szabályok nem léteznek, egy-két tényezőnek azonban nem árt, hogyha igyekszünk megfelelni. Hiszen ezzel tudjuk komfortosabbá tenni a névjegykártya tárolását a fogadó fél számára.

Természetesen eltérő kultúrákban eltérőek lehetnek ezek az előírások, így mi most megpróbálunk a megszokott európai sztenderdre fókuszálni. Persze ezek a számadatok országonként is eltérőek lehetnek.

Magyarországon általában kettő méretet szoktunk használni, az egyik ilyen a 90×50 mm-es darab, a másik pedig a 85×55 mm-es lehetőség. Nem csak fizikai névjegykártya érdekelne? Ebben az esetben ajánljuk neked a CardInMove kínálatát, ahol számos érdekes digitális variációt megtalálhatsz!

Itt nem lesz gond a méretezéssel, hiszen egy bankkártyára hasonlító terméknek lehetsz majd a tulajdonosa. Azonban most térjünk vissza a papíralapú változatokhoz. Ha az előbb említett intervallumon belül mozogsz, akkor nem kell aggódnod, hiszen biztosan nem lesz probléma a névjegyeddel.

Formabontó megoldás

Természetesen ha nem szimpatikus, hogy korlátok közé vagy szorítva, akkor akár el is térhetsz ezektől a méretektől. Ha bevállalod azt a kockázatot, hogy az eltérő kialakítás miatt kisebb-nagyobb nehézségek lépnek fel, akkor az út nyitva áll előtted.

Az is elképzelhető, hogy olyan megoldásokat fogsz tudni létrehozni így, amelyekkel ténylegesen leveszed a lábáról a partneredet. Ez pedig adott esetben bőven megéri azt a kellemetlenséget, hogy nehezebb lesz helyet találni a névjegyednek. Hiszen lehet, hogy éppen ez alapozza meg a jövőbeli kapcsolattartást.

Ha nemzetközi vizeken is evezel, akkor sem járhatsz rosszul ezzel a megoldással. Bár adott esetben célszerű lehet követni a célországban szokásos szabványt, de ha szeretnél, akkor ott is előrukkolhatsz az egyedi kivitelezéseddel.

Azonban könnyű elveszni ezen a téren, hiszen az is előfordulhat, hogy a cég eredeti helye vagy a cégvezető származásának kultúrája a meghatározó. Ennek tükrében pedig nem mindig lehet kibogarászni, hogy pontosan milyen mérettel is lenne érdemes készülni a nemzetközi találkozóra.

Egyszerűbb kialakítás

Ha csak annyi a célod, hogy egy igényes, esztétikus névjegykártyát hozz létre, akkor mindenképpen érdemes a szabvány méreteknél maradni, hiszen ez a legegyszerűbb megoldás. Illetve ha ezt választod, akkor biztosan nem fogsz mellényúlni, illetve megkíméled magad a kellemetlen helyzetektől is.

Reméljük, hogy kellő információt tudtunk szolgáltatni a névjegykártyák méretezését illetően, és te is meg fogod találni az ideális választást. Bármelyikre is essen végül a voksod, sikeres üzletkötést és szebbnél szebb eredményeket kívánunk!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyarországi fióktelepet nyitott az iBanFirst

pén szept 16 , 2022
Budapesti központtal erősíti a magyarországi jelenlétét a nemzetközi pénzügyi tranzakciókra szakosodott iBanFirst fintech vállalat. Az iBanFirst jelenleg tíz európai országban, köztük Angliában is jelen van. Nagy potenciált lát a magyar piacban a vállalat belga vezetősége, ezért is döntöttek a lokális bővítés mellett. “A magyarországi fióktelep megnyitásával lehetőségünk van helyi csapat […]
árfolyam bank

És még ez is...