A Telenor az LG G Watch R-rel csábít

LG-G-Watch-R-TelenorElsőként a Telenornál vásárolható meg az LG kerek kijelzős okosórája, az LG G Watch R. Az LG G watch R az első nagy sorozatszámban gyártott, a klasszikus karórákra emlékeztető, kerek kijelzős okosóra a piacon. Az okostelefonhoz kapcsolható eszköz kialakítását prémium anyaghasználat jellemzi, a rozsdamentes acél kerettel és sztenderd, azaz ízlés szerint cserélhető – 22 milliméteres – szíj csatlakozással rendelkezik. Technikai paramétereket tekintve 1,3”-os érintőképernyős kijelzőt, giroszkópot, iránytűt, gyorsulásmérőt és sportoláshoz hasznos pulzusszám-mérőt terveztek az eszközbe a mérnökök.

Android Wear operációs rendszerének köszönhetően minden 4.3-as és frissebb androidos – nem csak LG – készülékekkel kompatibilis. A kapcsolat az okostelefonnal Bluetooth 4.0-ás szabványon valósul meg, az óra segítségével lehet telefonálni, szövegfelismerő funkciójának köszönhetően pedig sms küldhető, vagy rendszeres értesítések fogadhatók a Google Now szolgáltatással. Az Adroid Wear új kiegészítő rendszernek számít, a közeljövőben az ilyen eszközökre elérhető alkalmazások számának további növekedése várható. Az LG G Watch R okosóra LG F70 okostelefonnal, #Királyság kártyás csomagban már 80 990 forintért megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ónos eső miatt kimaradások a távközlési szolgáltatásokban I.

sze dec 3 , 2014
Elsősorban az áramkimaradások okoztak a távközlési szolgáltatásokban is problémát hétfőn és kedden, volt ahol leállt a tévéadás, vagy átmenetileg szünetelt a mobilszolgáltatás. A Gerecse és Nagy-Hideg-hegy körzetében a MinDig TV és MinDig TV Extra adásában van kimaradás – közölte Tóth András, az Antenna Hungária Zrt. kommunikációs vezetője kedden délután az […]