Megvannak a BE SMART győztesei

magikmeKihirdették a harmadik BE SMART startup verseny győzteseit. Az első helyezett GrantedBy.Me csapatának fejlesztése újradefiniálja a tradicionális online bejelentkezést. Egy mobilalkalmazással, valamint egy mögötte lévő szolgáltatással leváltja a felhasználónév-jelszó párost úgy, hogy közben egyszerűbbé és sokkal biztonságosabbá teszi az azonosítás folyamatát. A második helyezett L!ber8 Technology külön töltést nem igénylő technológiák fejlesztésével foglalkozik. Változtatható felületű, nemesfém keretű karkötőjük az okostelefonból kinyert energiával működik, nincs rajta gomb, kábellel sem kell csatlakoztatni. A harmadik helyezést elnyerő COinPay Közép-Európa legdinamikusabban fejlődő Bitcoin fizetési rendszerét hozta létre, amelynek köszönhetően a partnereik között szereplő online és offline vállalkozásoknak egyaránt módjában áll bitcoint elfogadni.

A zsűri társadalmi innovációért különdíjban részesítette a MagikMe csapatát. A MagikMe olyan speciális játszótéri eszközöket fejleszt és forgalmaz, melyeken sérült és ép gyerekek közösen, az előbbiek kerekesszék nélkül tudnak játszani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ericsson a pedagógusok mellett

ked márc 15 , 2016
Az Ericsson Magyarország 2016-tól kezdődően nemcsak nyolc kiváló pedagógust díjaz összesen kétmillió forinttal, hanem a díjazottat adó iskolák oktatási programjainak megvalósulásához is hozzájárul ötszázezer és egymillió forint közötti értékű eszközvásárlással. Az „Egy álom megvalósul” című pályázatra az adott évben Ericsson-díjnyertesek iskolái nyújthatják be – e pályázat kiírására a díjazottak személyéről szóló […]
taps