Beetet a Magyar Telekom?

3

Édes, drága olvasónk küldte be az alábbi fotót, amin a Magyar Telekom hirdetése látható.

magyar-telekom-13-kerulet-reklamA reklám szerint eljött a Kánaán Angyalföldre: 4800 forintért 120 megabites internetet, 62+23 HD csatornás nettévét és alap telefonszolgáltatást kínálnak két év hűséggel. Mint a szimpatikus olvasónk írja, annyira felbuzdult az ajánlaton, hogy hazaérvén beizzította a laptopját, és a hirdetésen szereplő url-t begépelve egyből meg kívánta rendelni a szolgáltatást, mielőtt az a magasságos Magyar Telekom meggondolja magát.

Ehhez képest a honlapon (lásd lenn) 6450 forint/hó mellett már csak 30 MBites internet, és egyel kevesebb, 22 HD csatorna szerepel a kínálatban. Mint a tündéri olvasónk írja, “A kettőben csak a 13. kerület a közös. Átverés.” (Ez utóbbi szót ennél sokkal vulgárisabban fogalmazta meg a mi elbűvölően bűbájos olvasónk, ezt az érzékenyebb lelkű, illetve a felnőtt kort el nem ért látogatóink kedvéért szelídítettük nyomdafestéket tűrő formára. Várjuk a társaság magyarázatát! A -szerk- megj.)

www-telekom-hu_lakossagi_fejlesztes-13-kerulet

3 thoughts on “Beetet a Magyar Telekom?

  1. Az olvasó egy olyan hibára hívta fel a figyelmünket, amit azóta orvosoltunk, ezúton is köszönjük a jelzését. Természetesen a kedvezőbb ajánlat érvényes most a 13. kerületben az optikai hálózatunkkal lefedett területeken. Ha bármilyen további segítségre van még szüksége, szívesen állunk a rendelkezésére.

  2. Ha nem lenne az ember teljesen impotens, akkor maga kereste volna meg a szolgáltatót és nem a celeb-ségre hajtana. Életképtelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A nagyberuházások tartják életben a videómegfigyelési piacot

szo okt 22 , 2016
Az elmúlt időszakban Magyarországon túlnyomórészt új beruházásokhoz kapcsolódóan került sor komplett videómegfigyelő rendszerek és megoldáscsomagok szállítására – mondta az aktuális piaci trendekről az Axis Communications magyarországi képviselője, Pelyák Norbert a társaság minapi rendezvényén. Az elmúlt időszakban Magyarországon túlnyomórészt új beruházásokhoz kapcsolódóan került sor komplett videómegfigyelő-rendszerek és -megoldáscsomagok szállítására, ennél kisebb […]

Friss, ropogós