Az Ericsson a pedagógusok mellett

tapsxAz Ericsson Magyarország 2016-tól kezdődően nemcsak nyolc kiváló pedagógust díjaz összesen kétmillió forinttal, hanem a díjazottat adó iskolák oktatási programjainak megvalósulásához is hozzájárul ötszázezer és egymillió forint közötti értékű eszközvásárlással. Az „Egy álom megvalósul” című pályázatra az adott évben Ericsson-díjnyertesek iskolái nyújthatják be – e pályázat kiírására a díjazottak személyéről szóló kuratóriumi döntést követően kerül sor 2016. május 2-án.

Az Ericsson Magyarország Kutatás-Fejlesztési Igazgatósága által 1999-ben alapított díjat általános-, vagy középiskolákban fizikát vagy matematikát oktató pedagógusok nyerhetik el. Az elismerést azért hozták létre, hogy támogassák, elismerjék és erősítsék a magyarországi matematikai és természettudományos alapképzést.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Na végre! Deutsch szerint júniusra elkészül a digitális oktatási stratégia

ked márc 15 , 2016
Júniusra készül el az átfogó digitális oktatási stratégia – közölte Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos kedden Budapesten, egy szakmai fórumon. Mint elmondta: a digitális oktatási stratégia az oktatás valamennyi szintjére és tényezőjére kiterjed és úgy alkotják meg, hogy figyelembe vegye az internetről és digitális fejlesztésekről szóló […]