Ilyenre sikeredett a Samsung Galaxy TabPro S

Samsung-Galaxy-TabPro-SA Samsung Electronics bejelentette a Galaxy TabPro S-t, amely a gyártó mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyeit ötvözi. A 6,3 milliméter vastag és 693 grammos Galaxy TabPro S-t arra tervezték, hogy akár egész nap könnyedén hordozható legyen. Az eszközhöz tartozó teljes méretű billentyűzet ugyancsak a használhatóságot hivatott növelni. A klaviatúra rugalmas sarokpántja lehetővé teszi, hogy a képernyő minden körülmények között tisztán, bármely szögből optimálisan látható legyen. A Galaxy TabPro S klaviatúráján elhelyezett Pogo csatlakoztató jóvoltából pedig már aközött sem kell dönteni, hogy a dokkolóval párosítsuk, vagy külön töltsük az eszközt. A klaviatúrához tartozik touchpad is. A szerkezet 12 colos AMOLED kijelzőt kapott.

Ez az első olyan tablet, amelyen Windows operációs rendszer fut, és amely támogatja a leggyorsabb és legfejlettebb kapcsolatot lehetővé tevő LTE Cat 6 hálózatot. A továbbfejlesztett gyors töltési funkciónak köszönhetően a Galaxy TabPro S akkumulátora mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltölthető, amivel 10,5 órányi üzemidőt kapunk. A Galaxy TabPro S-be a legújabb generációs Intel Core M processzor került. Ezeket a központi feldolgozóegységeket már kifejezetten a ventilátor nélküli, kettő az egyben tabletekhez fejlesztették, hiszen mindössze 4,5 wattnyi energiafogyasztás mellett működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Y generáció a digitális munkahelyet választja

csü jan 14 , 2016
A jól fizető munkákhoz ma már elengedhetetlen a digitális tudás, ugyanakkor az Y generáció tagjai az ezekhez szükséges technikai feltételeket el is várják a munkaadóiktól. A fiatal tehetségek megszerzéséhez és megtartásához a vállalatoknak korszerű kollaborációs eszközöket és rugalmas munkafeltéteket kell biztosítaniuk. A PWC felmérése szerint a globális munkaerőpiacon 2020-ra minden […]
oktatás, mobil

Friss, ropogós