A Tungsram csatlakozott az EIT Digital innovációs klubhoz

A Tungsram együttműködési megállapodást írt alá az EIT Digital szervezettel, ezzel csatlakozott az Európa kilenc országban kettőszáznál is több tagot tömörítő innovációs klubhoz – közölte a társaság. Az EIT Digital az Európai Parlament által létrehozott Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) szerződött partnere, és közel egy évtizede működik együtt partnereivel sikeres üzleti termékek és szolgáltatások létrehozása érdekében technológiai fejlesztések révén. Az évente több mint százmillió eurós költségvetésből gazdálkodó EIT Digital keresi a világpiacon sikerre vihető technológiai fejlesztéseket egyetemek, kutatóközpontok, vállalatok együttműködése révén – írja közleményében a Tungsram.

Jörg Bauer, a Tungsram csoport elnök-vezérigazgatója kiemelte, az EIT Digital olyan fórum, ahol felfigyelhetnek új partnerekre, fiatal tehetségekre, és a közös projektek segítségével új ipari megoldásokat, jó gyakorlatokat dolgozhatnak ki. A szervezet két modell szerint támogatja a fejlesztési projekteket: egyrészt az üzleti igényeket kötik össze a partnerhálózaton belül elérhető tudáskapacitással, másrészt olyan független szereplők által kezdeményezett megoldásokat karolnak fel a növekedési fázisú startupok körében, amelyek évente legalább egymillió euró forgalmat produkálnak, és a további növekedéshez szükségük van az EIT Digital közreműködésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MediCall: orvosi segítség villámgyorsan

ked febr 5 , 2019
Ha gyors orvosi segítségre van szükség, és nem tudni, hogy kihez forduljunk, vagy szeretnénk egy személyre szabott telefonos konzultációt, megnyugtató tanácsot kérni ismeretlen tünetek miatt, akkor ezt az app-ot mindenképp érdemes telepíteni. A MediCall nevű alkalmazás a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, gyorsan, egyszerűen és biztonságosan hívhatsz házi- vagy […]
okostelefon

Friss, ropogós