A tartós bérlet pozitívumai vállalkozásoknak

cartis.huVállalkozásunkban többféle módon is van lehetőségünk finanszírozni a gépjárműveket. Mai cikkünkben bemutatjuk a tartós bérletet, mely szinte minden esetben a legjobb választás ezek közül. Ha Ön is éppen ilyen döntés előtt áll, akkor mindenképpen érdemes velünk tartania!

Számos kényelmi extra

Az operatív lízing kényelmi, illetve számviteli előnyökkel is jár. Nézzük is meg részletesen ezeket a pozitívumokat. Az első szempont az, hogy nem kell külön foglalkozni a céges autóhoz kapcsolódó adók megfizetésével.

Hiszen ezeket mind tartalmazza az az összeg, melyet a szolgáltatásért havidíjban kifizet az Ön vállalkozása. Így ez levesz egy plusz terhet a válláról. Továbbá vannak olyan csomagok, ahol a gumicserével, illetve a szervizeléssel sem kell foglalkoznia.

Hiszen a cég munkatársai elmennek Önhöz az autóért, amikor esedékesek ezek a műveletek, majd a munkálatok végeztével vissza is viszik azt. Kíváncsi rá, hogy milyen kocsikat használhat ilyen módon? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő kínálatában, ahol akár már 0% önerővel is igényelhet új céges autót!

A flottakezelés lényege a személyre szabottság, így célszerű olyan vállalattól lízingelni a gépkocsinkat, akik független beszerzést biztosítanak. Hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy az igényeinknek megfelelő járművet tudjuk majd használni.

További előnyök

Szintén hatalmas pozitívum, ha a cég biztosít számunkra személyes kapcsolattartót. Hiszen így ha bármi problémánk vagy kérdésünk van, közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni a vállalkozással. Nem szükséges egy központi telefonszámon, vagy e-mail címen érdeklődnünk, ahol lehet, hogy meg sem oldják a gondunkat.

Továbbá szintén csomagtól függően a csereautó-szolgáltatás is része lehet a konstrukciónak, így akkor sem fog autó nélkül maradni, ha az Öné épp karbantartás alatt áll.

Ha a számviteli szempontokat nézzük, akkor is előnyök sokaságával fogunk találkozni. Az egyik ilyen többek között az, hogy a bérleti díj úgynevezett mérlegen kívüli tétel, ezáltal nem jelenik meg a vállalkozás hosszú lejáratú kötelezettségei között.

Így pedig a hitelkeretet sem fogja megterhelni, vagyis a későbbiekben más beruházásokhoz könnyebben tudunk majd banki kölcsönt igénybe venni. Továbbá a havidíjból az áfa teljes mértékben visszaigényelhető, mely által nettó értéken zajlik a finanszírozás.

Akár egyetlen autótól is

Amennyiben tartós bérletben szeretné üzemeltetni gépjárművét, nem kell nagyvállalati flottában gondolkodnia. Hiszen a konstrukció minden előnyét ki fogja tudni használni már egyetlen autó esetén is. Mely kisebb vállalkozások esetében jól tud jönni, amikor még nincsen szükség komolyabb járműállományra.

Reméljük, hogy sikeresen át tudtuk adni Önnek azokat az információkat, melyek az operatív lízing költséghatékonysága, illetve kényelme mellett szólnak. Így kellő bizonyossággal tud majd döntést hozni arról, hogy ténylegesen ilyen feltételek mellett kívánja-e üzemeltetni gépjárművét vagy marad a hagyományos formáknál. Sikeres vállalkozást kívánunk!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Börtönből szervezett csalások miatt emelt vádat az ügyészség

vas okt 23 , 2022
Vádat emelt a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség egy hatfős bűnszövetség tagjai ellen, akik közül négyen egy börtönből csaltak ki pénzt telefonon a megtévesztett sértettektől – közölte a Fővárosi Főügyészség. A vádirat szerint a vádlottak közül négy férfi jogerős szabadságvesztését töltötte, és néhány hónapig egy cellában tartózkodott. Kitalálták, hogy […]
börtön

És még ez is...