Néhány kifejezetten jó sport alkalmazás

Sport alkalmazások Androidra és iOS-re is hihetetlen számban állnak rendelkezésre. Most megmutatjuk, hogy melyek a legjobb sport app kategóriájú alkalmazások a piacon!

Sport mobil alkalmazások fogadásra, hírekre, eredményekre és minden másra

A sportok sok millió ember számára jelentik a legnagyobb szórakozást szerte a világon. Az emberek többsége nagyon szereti a kedvenc csapatának meccseit nézni otthona kényelméből kedvenc sportágában. Emellett nagyon sok ember szereti böngészni a legfrissebb híreket vagy éppen nagyon sokan szeretik űzni is a kedvenc sportjukat.
Viszont az egyre pörgősebb életritmus miatt nem lehet mindenki ott mindenhol, ezért sokszor nem sikerül minden hírt vagy eseményt követni. Viszont a sportok világában a technológia nagyon sokat segít, gondoljunk például a sportfogadásra. Ma már akár mobiltelefonról is könnyedén játékba tudunk küldeni egy fogadási szelvényt akár utazás közben is, sportfogadás ingyen kezdőtőke pedig simán szerezhető a legtöbb oldalon már csak egy regisztráció segítségével is. Ezek az úgynevezett üdvözlő bónuszok, amikor elég sok pénzt markolhatunk fel azért, mert az adott sportfogadási oldalon fogadunk. (Fontos: A sportfogadás függőséget okozhat!)

sport alakalmazás

És akkor még nem beszéltünk az olyan nagyszerű funkciókról, mint a cashout vagy a bet builder, amelyekkel aztán tényleg élvezetes a fogadás sok tucat sportág sok ezer eseményére. Főleg, hogy a legtöbb sportág eseményeire már élőben is fogadhatunk. Visszatérve a technológia és a sport kapcsolatára, ha egy üzleti ötletek 2022 listát szeretnénk összeállítani, akkor a sport alkalmazás vagy más jellegű, sporthoz köthető applikáció biztosan ott lesz a listán. 2022-ben a várakozások szerint a sport app szegmens közel 4 milliárdos bevételre számíthat és 2026-ig évente 7% körüli mértékben nőhet a sport mobil alkalmazások piaca. Sport alkalmazások Androidra és iOS-re is hihetetlen számban érhetőek el, a következőkben pedig megmutatunk néhány kiemelkedően jót és népszerűt.

Néhány kifejezetten népszerű és jó mobil alkalmazás

1) A telefonos sport alkalmazás listán mindenképpen előkelő helyen kell beszámolni a különféle sportfogadási oldalak appjairól, amelyek Android és iOS operációs rendszer esetén is elérhetőek. Ma már azért is népszerűek a különféle bukmékerek applikációi, mert komoly sportfogadás ingyen kezdőtőke szerezhető ezeken az oldalakon már csak azért, mert regisztrálunk. Nem csoda, hogy az üzleti ötletek 2022-es listáján is előkelő helyen vannak a cégek között az új sportfogadási oldalak és applikációk fejlesztése.
2) Sport app vonatkozásában a Bleacher Report nevű applikáció mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ez nem csak egy egyszerű híroldal applikációs verziója. Ez az app az igazi sport mobil hírfolyam egy helyen, kiegészítve komoly elemzésekkel, pletykákkal és élő eredményekkel. A sport alkalmazások androidra és iOS-re is elérhetőek a Bleacher Report esetén, amelynek 10 millió feletti telepítése van mindkét operációs rendszer esetén.
3) Az eredmények követésére ma már több nagyon népszerű applikáció áll rendelkezésünkre, ezek közül kiemelkedik a LiveScore, amely egyáltalán nem csak a topligákra fókuszál, még a magyar alsóbb osztályok eredményeit is követhetjük az appon keresztül. Ráadásul nem csak az eredményt láthatjuk, hanem a

  • kezdőcsapatokat,
  • gólszerzőket időpontokat és
  • egyes esetekben még élő közvetítés is biztosított.

sport alkalmazas

4) A sportfogadási appok és a hírkövetési oldalak mellett kifejezetten nagy szegmensét képezik a sport appoknak a fitness appok. A fitness appok közül például kiemelkedő a Nike Training Club, amelynek legnagyobb előnye, hogy ingyenes. Egy kérdőív kitöltése után élőben kapunk javaslatokat arra, hogy hogyan kellene edzenünk. Az edzéstípusok nem csak egy edzésmódra fókuszálnak, de van itt jóga, kardio és erősítés is. Egyetlen hátránya, hogy eléggé be tudja lassítani a telefonunkat.
5) Nem ingyenes, de népszerű applikációnak számít a Le Sweat TV, amely egy személyi edzőt biztosít nekünk a telefonunkon keresztül. Több mint 250 különféle edzéstípust böngészhetünk az appon keresztül, még azt is meghatározhatjuk, hogy egy nap, mennyi időnk van az edzésre. Ráadásul van mód a videók letöltésére is, így offline is mehet az edzés. Ilyen jellegű applikációból rengeteg tucat van egyébként ma már, szóval sportra, edzés erősségére vagy akár nyelvre is le tudjuk szűrni, hogy kivel és hogyan akarunk edzeni.
6) Bár mostanában azért többször szokták kritikák érni, a futók és kerékpárosok egyik kedvenc appja a Strava, ez kétségtelen. Konkrétan megmondja, hogy milyen úton haladtunk, milyen volt az átlagsebességünk, milyen edzésprogramot kellene követnünk, ráadásul eredményeinket és kihívásainkat is megoszthatjuk a barátainkkal. Az ingyenes verziója elég alap, de a legtöbb sportolónak ez bőven elég.
7) A Studio Bloom azért annyira népszerű applikáció, mert egy nagyon egyedi csoportot szólít meg. Ez az app ugyanis szülés előtt álló és szülés után lévő anyukák számára mutat be edzésprogramot, amelyek segítenek például a szülésre való felkészülésben is. Ráadásul minden teljesen biztonságos, hiszen szakértők is közreműködnek az egyes edzéstervekben.
Az appok között vannak kifejezetten dízájnosak és egyszerűen használhatóak Android és iOS esetén is, de ahogy szakértőnk, Aladar Kollar is rámutat, fontos, hogy vegyük figyelembe mások véleményét is, így az appok eltöltése előtt érdemes megnézni a kommenteket az áruházakban. Meg hát azt is fontos tisztázni, hogy pontosan mire akarjuk használni az adott applikációt. Hiszen más appot kell keresnünk, ha például híreket akarunk követni, megint másokat, ha élő közvetítéseket keresünk, de például sportfogadásra teljesen egyedi appok állnak rendelkezésünkre.
Összességében fentebb megmutattunk néhányat a legjobb mobil applikációk közül, de valójában minden azon múlik, hogy milyen telefonunk van és milyen applikációt keresünk. És ha véletlenül éppen üzleti lehetőségeket keresünk, akkor egy sportos applikáció fejlesztése kifejezetten jó ötlet lehet 2022-re. Túlságosan nagy befektetés nem kell hozzá, mindössze egy jó ötlet kell és nagyszerű lehetőségek tárulnak fel előttünk.
Ma az emberek többsége már szinte mindent mobiltelefonon keresztül intéz, így nagyjából mindenre van már igény. Akár még saját magunk is készíthetünk edzésterveket és videókat, amelyeket megoszthatunk egy appon keresztül.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új 4K-s gaming monitor a piacon

sze júl 13 , 2022
ShareTweetPinShareA gaming monitor és it-kiegészítő gyártó AGON by AOC bemutatta az új 28″-os monitorát. Az AOC GAMING U28G2XU2 monitort pc-hez és konzolhoz is javallja a gyártó. Az AOC GAMING U28G2XU2 két HDMI 2.1 porttal látták el. A HDMI 2.1 technológia sokkal nagyobb sávszélességet kínál, mint a HDMI 2.0, így lehetővé […]
AOC GAMING U28G2XU2

És még ez is...