Konténerrendelés mindössze pár lépésben

kontenersitt.huA konténerrendelés egy nagyon egyszerű, de fontos lépésekből álló folyamat. Szükség van rá, hisz az ember rengeteg szemetet, hulladékot termel, amit jobb minél hamarabb eltüntetni. Ennek a legegyszerűbb mondja, ha konténerrendelés szolgáltatást veszünk igénybe, amivel gyorsan, egyszerűen és tisztán elszállítható szinte bármilyen szemét.

A sittszállítás nagyon sok helyzetben megoldás

Elsőre nem is gondolnánk, mennyi olyan tevékenység van, ami során vagy a végén konténerre van szükség. Ide tartoznak a nagyobb vállalati beruházások, építkezések és bontások vagy az egyszerű magánember házfelújítása, lomtalanítása is. Ezek mind olyan folyamatok, amik sokkal több hulladékot termelnek annál, minthogy saját magunk meg tudjuk oldani. Ilyenkor célszerű a precíz konténerrendelésre hagyatkozni.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a sittszállítás nagyon sok területen érhető el. Így ha építkezünk vagy bontunk, és nagyon sok bontott tégla, malter, nyílászáró keretek, építőanyagok csomagolása marad a nyakunkon, akkor nem kell aggódni, a sittszállítás mindegyik esetben megoldást jelent. Természetesen, ha egyéb, építkezésből származó hulladékunk van, annak elszállítása is teljesíthető, viszont fontos, hogy mindig pontos információkat adjunk át a konténer rendelése során.

Ami még ide tartozik, hogy a törmelék, a sitt és a zöldhulladék pakolható vegyesen is. A nagyobb mennyiségekhez érdemes 8 köbméteres konténereket rendelni. Gyakori ajánlás az is, hogy a szóródó anyagokat mindig a tároló aljába kell pakolni, így szállítás közben nem fog az úttestre hullani.

Vannak hulladékok, amik nem szállíthatóak sittszállítás során

Döntő többségében ugyan megoldást nyújt a konténerrendelés, de vannak esetek, amikor nem hagyatkozhatunk erre a szolgáltatásra. Van pár hulladékfajta, ami kifejezetten veszélyesnek számít, vagy egyszerűen nem feldolgozható. Némelyik pedig olyan speciális technikát igényel, amivel csak nagyon kevés sittszállítással foglalkozó cég rendelkezik.

A tiltott hulladékok közé tartoznak például az autógumik, palatetők, olaj, vegyszer, valamint az olajjal vagy vegyszerrel szennyezett textíliák. Ugyanúgy falakba ütközhetünk, ha elektromos eszközöket, például hűtőt, híradástechnikai eszközöket, TV-t akarunk elszállíttatni. Az akkumulátor pedig a kifejezetten veszélyes anyagok közé tartozik, így szintén nem helyezhető konténerbe.

A konténerrendelés folyamata

Pár perc alatt, telefonon elintézhető az egész megrendelés. A vonal túlsó végén az ügyintéző mindenben tud segíteni, tapasztalatának köszönhetően tanácsokkal is el tud látni, ha nem tudjuk pontosan, mire van szükségünk vagy egyszerűen ez az első konténerrendelésünk. Elsőként a konténer méretét kell megadnunk, amihez nyugodtan kérjünk tippeket. Ha ez megvan, ezt követi a hulladék fajtája, összetétele, ahol mindig pontos információkkal szolgáljunk. Végül adjuk meg a szállítás helyét és időpontját, és kész is vagyunk.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az it-fejlesztések is megsínylik az energiaárak elszabadulását

hét okt 10 , 2022
A hazai cégek 66 százaléka tervezi visszafogni informatikai fejlesztéseit az energiaárak jelentős növekedése miatt – áll az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) ás a Makronóm Intézet közös felmérésében. A szövetség szerint azért is aggasztó ez, mert a gazdaság versenyképességének megtartása, növelése érdekében épp a technológiai modernizációval elérhető hatékonyságnövelés […]
Tajthy Krisztina, az IVSZ főtitkára

És még ez is...