Új 4K-s gaming monitor a piacon

AOC GAMING U28G2XU2A gaming monitor és it-kiegészítő gyártó AGON by AOC bemutatta az új 28″-os monitorát. Az AOC GAMING U28G2XU2 monitort pc-hez és konzolhoz is javallja a gyártó.

Az AOC GAMING U28G2XU2 két HDMI 2.1 porttal látták el. A HDMI 2.1 technológia sokkal nagyobb sávszélességet kínál, mint a HDMI 2.0, így lehetővé teszi a 4K @ 144 Hz és ennél nagyobb felbontású jelek továbbítását. A két HDMI 2.1 porton kívül kapott két DisplayPort 1.4 portot is. Ez azt jelenti, hogy 4K felbontásban, nagy képfrissítési sebességgel négy különböző videóforrást képes fogadni. A kép a kép mellett (Picture-by-Picture) és a kép a képben (Picture-in-Picture) módok alkalmazásának köszönhetően ezek közül a források közül kettő akár egyszerre is megjeleníthető. Az U28G2XU2 támogatja az Xbox Series S és Series X, valamint a PlayStation 5 készülékek teljes kapacitását: 120 Hz és 4K felbontás, HDR és VRR engedélyezésével.

A gyors IPS-panellel felszerelt monitor széles 178/178° betekintési szöget, a gazdag, telített színekért széles színskálát és magas színpontosságot kínál. Az 400 nit csúcsfényerő fényes környezeti fényviszonyok mellett javítja a láthatóságot, ráadásul a nagy dinamikatartományban (HDR) is nagy fényerejét a VESA DisplayHDR 400 minősítés is bizonyítja. A 28″ 157 ppi pixelsűrűséggel párosul. A 4 portos USB 3.2 elosztó nagy sebességű adatkapcsolatot tesz lehetővé a csatlakoztatott eszközökkel, például külső meghajtókkal. A 130 mm magasságállítással, valamint nagyvonalú dőlés- és forgatási tartományokkal és 90° elforgathatósággal rendelkező ergonomikus állvánnyal felszerelt U28G2XU2 könnyen megtalálja a helyét bármely asztalon. A beépített LowBlue módnak és a FlickerFree technológiának köszönhetően a játék vagy az U28G2XU2 modellen végzett munka éjszaka is kényelmes.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

KATA: Késve ugyan, de megszólalt az IVSZ

sze júl 13 , 2022
Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szerint az informatikusok elvándorlását okozza az egyszerűsített adózás lehetőségének “szűkítése”. Emiatt a KATA kivezetésének átütemezését és atipikus foglalkoztatási formákra is alkalmazható adózási módot javasol. A kisadózó vállalkozások tételes adója (KATA) adónem megváltoztatását az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért előkészítetlennek és az […]
könyvelő