A Philips új, játékosoknak szánt monitorcsaládot mutatott be

PhilipsA játékosok elvárásainak való megfelelés érdekében a Philips új, M5000 sorozatba tartozó monitorai intenzitásukkal és részletgazdagságukkal emelkednek ki a választékból.

A Philips 32M1N5800A monitor színhű látványt biztosít az UltraClear 4K UHD (3840×2160) felbontásnak és az Ultra Wide-Color technológiának köszönhetően, amely élénk képeket és széles színskálát biztosít. A modell VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami garantálja, hogy magas dinamikus tartományú tartalmakat képes megjeleníteni, élénk színekkel. A Philips 32M1N5800A monitor MultiView technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi több forrás csatlakoztatását PbP (Picture-by-Picture) módban, így ideális megoldás a nagy igényű multitasking feladatokhoz is. Mindkét modell háromoldali keret nélküli kialakítással és SmartErgoBase fémlábazattal rendelkezik, amely letisztult kábelrendezést tesz lehetővé, és elengedhetetlen az átlátható és egyszerű beállításokhoz. A jelenlegi higiéniai kihívásokat szem előtt tartva a 32M1N5800A modell SIAA-tanúsított antibakteriális felülettel is rendelkezik, amely csökkenti a baktériumok jelenlétét és szaporodását a monitor burkolatán, így az nyugodtan használható akkor is, ha több személy használja ugyanazt a képernyőt. (Ennek ellenére a burkolat nyalogatása ennek ellenére sem javallt. A -szerk- megj.) A monitor SmartErgoBase lábazata figyelemreméltó, felhasználóbarát ergonómiai beállításokat tesz lehetővé (ideértve a magasság, az elfordíthatóság, a dönthetőség és a függőleges forgathatóság beállítását), hogy ezáltal csökkentse a hosszú játék jelentette durva fizikai megterhelést. A hosszú, szünetek nélküli játékkal töltött órák a szemet is rendkívül megterhelik, ezért ezek a modellek LowBlue móddal és villódzásmentes technológiával rendelkeznek, hogy ezáltal szemkímélő szórakozást biztosítsanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adatvédelmi problémák a Google Analytics használata esetén

pén márc 18 , 2022
A Google Analytics egy webelemző szolgáltatás, amely olyan sütiket, vagyis kisméretű adatcsomagokat, szöveges fájlokat használ, melyek a különböző honlapok látogatása során kerülnek mentésre a látogató eszközén. Az adatok anonimizált formában kerülnek a Google LLC valamely amerikai szerverére. Első ránézésre a Google Analytics használata nem tűnik aggályosnak, mivel kizárólag anonimizált adatok […]
DMP Legal

Friss, ropogós