Canon EOS: támogatás egy kép életének minden fázisában III.

Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk.

A Canon eszközeivel évtizedek óta segít a tökéletes képek elkészítésében és kinyomtatásában. A vállalat minden alkalmazottja pontosan tuja, hogy azok a történetek, melyeket képekkel mesélünk el, rendkívül fontosak, mind a kép készítőjének, mind pedig befogadójának. Ezért is támogatja a Canon évek óta Magyar Sajtófotó és a World Press Photo kiállításokat a fotók nyomtatásával. 2017-től viszont – az iparágban egyedülálló módon – a fényképek elkészítésén és nyomtatásán túl, a fotók életének minden szakaszában tudunk támogatást adni a „képíróknak”.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így kell 64 telefont ellopni pillanatok alatt

pén márc 31 , 2017
A pesterzsébeti rendőrök keresik azt a két ismeretlen személyt, akik egy műszaki üzletből loptak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két elkövető 2017. március 26-án 3 óra 25 perc körül a Budapest XX., Mártírok útján lévő egyik műszaki cikkeket árusító boltba betört, majd onnan ellopott 64 darab mobiltelefont. Az […]