Nagyot nőtt a romániai e-kereskedelem

e-kereskedelem, kosár, kiskereskedelemA romániai online kereskedelemben leadott rendelések értéke 76 százalékkal, a rendelések száma pedig 54 százalékkal nőtt az első kilenc hónapban az elmúlt év azonos időszakához képest – közölte a MerchantPro online kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtó platform.

A legnagyobb növekedés az elektronikai háztartási cikkek értékesítésénél figyelhető meg, ahol csaknem megháromszorozódott az online rendelések értéke, a rendelések száma pedig több mint másfélszeresére nőtt. 2020-hoz képest a lakberendezési tárgyak rendelésének értéke 126 százalékkal nőtt. A platform felmérése szerint a világjárvány számos családi vállalkozást is arra kényszerített, hogy online árulja termékeit, becslésük szerint ezt a folyamatot jelentősen gyorsította a koronavírus-járvány. Hozzátették, hogy a nyári hónapokban általában csökkenni szokott az online kereskedelem iránti kereslet a vásárlók részéről, ennek ellenére az idén június és augusztus között a platform által támogatott kereskedők rendeléseinek értéke 66 százalékkal, a rendelések száma pedig 49 százalékkal nőtt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Windows 11-gyel érkeznek az LG gram laptopjai

hét okt 11 , 2021
ShareTweetPinShareOktóbertől kezdve minden LG gram laptop a Microsoft legújabb operációs rendszerével, a Windows 11-gyel kerül a boltokba. Az új rendszerrel kompatibilis korábbi LG gram modellek a Microsoft weboldaláról frissíthetők. A megújult vizuális elemekkel érkező Windows 11 olyan új funkciókat kínál, mint a továbbfejlesztett virtuális asztali szolgáltatástámogatás, a közvetlenül a tálcáról […]
Windows 11

És még ez is...