Már megvehető az új iPad Pro

A Magyar Telekom holnap, november 17-én kezdi meg az új, wifi és mobilinternetes hálózati kapcsolattal is használható iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a Magyar Telekom honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben lesz megvásárolható. Az iPad Pro készülékek, amelyekkel az ügyfelek csatlakozhatnak a Telekom országos lefedettségű 4G hálózatára, amely többféle konstrukcióban is elérhető lesznek.

Az eddigi iOS készülékeknél nagyobb méretű iPad Pro 305,7 mm hosszú és 5,6 millió pixel felbontású retina kijelzővel érkezik. 64-bites A9X chippel rendelkezik. Az akkumulátora egész napos rendelkezésre állást, és közel tíz órás használati időt biztosít. A Magyar Telekom az Apple Pencil terméket is kínálja az iPad Prohoz, amely sokkal gördülékenyebbé és természetesebbé teszi a rajzok és vázlatok készítését. A tollban található beépített Lightning csatlakozó megkönnyíti és gyorsabbá teszi az eszközökkel történő összepárosítást, illetve a töltést.

Kijelölt üzletek listája
– Allee Telekom üzlet
– Debrecen Telekom üzlet
– Győr Telekom üzlet
– Pécs Telekom üzlet
– Szeged Árkád Telekom üzlet
– Westend Telekom üzlet

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezt várnák a cégektől a dolgozók

szo nov 13 , 2021
A Siemens Zrt. a jelenlegi munkavégzési gyakorlatokról indított felmérést, bízva abban, hogy ennek eredményei hasznos információval szolgálnak majd mindazon cégeknek, amelyek a koronavírus-válság elmúltával az új normarendszer kialakításán dolgoznak. A felmérés nem reprezentatív ugyan, de jól tükrözi az elmúlt másfél évben a munka világában bekövetkezett változásokat. A válaszadók 89,2 százaléka […]