Igazán egyedi tapétára vágysz?

wallmaxxManapság már szerencsére nem csak a funkció betöltése a fontos egy-egy lakberendezési elemnél, hanem az esztétikai hatás is. 

Különösen fontos ez akkor, amikor egész falakat készülsz díszíteni vele, hisz mindannyian tudjuk, mekkora hatása van az otthonunk falainak. Míg régen alig pár fajta tapéta volt elérhető, addig ma már egész designercsapatok fáradoznak azért, hogy eltalálják az ízlésünket.

Ha úgy érzed, hogy valami igazán különlegeset szeretnél, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház lesz a te megfelelő lelőhelyed.

Mitől különleges?

Az AS Trendwall 2 kollekciójuk leginkább azért, mert két tervezőcsapat dolgozta ki egy híres blogger, Laura Noltemeyer segítségével, akinek híres design és életmód blogja, magyarul a Designdzsungel jócskán érezteti a hatását a nevével fémjelzett tapéták mintázatát tekintve.

A dzsungel színeit megragadva matt és fényes hatással turbózták fel ezeket a tapétákat, hogy a falra felhelyezve tökéletes hátteret biztosítsanak a bútoroknak, legyen szó akár a letisztult skandináv, akár a romantikus stílus követőiről, de az indusztriális stílus kedvelői sem maradnak különleges tapéta nélkül.

Bármely színvilág is illik az otthonodba, a kollekció darabjai között biztosan megtalálod azt, ami igazán neked való!

Mered vagy sem?

Egy-egy térhatású tapéta, grafikus tapéta vagy épp a nagy tollas, vastag csíkos, teli virágos tapéta bizony nem való mindenhova és mindenkinek.

Sokan nem mernek kísérletezni, nem mernek eltérni a megszokottól, és inkább belemennek a konform megoldásokba, melyekről tudják ugyan, hogy nem nekik való, de nem mernek nagyot lépni. Ők azok, akik aztán a lakberendezési magazinok lapjai között merengenek el bánva, hogy nem mertek elrugaszkodni a hétköznapi dolgoktól.

Ha úgy érzed, hogy te nem szeretnél beállni a sorba, és tucattapétát bámulni éveken át, viszont szívesen vállalod fel azt, aki te vagy, ami neked tetszik, akkor legyen bármilyen méretű is az otthonod, meg fogod találni azt a tapétát, ami tökéletesen passzol, és kifejezi azt, amit te képviselsz. Nincs is annál jobb, mint amikor a külvilágból hazatérve a saját magad által megalkotott álomvilág fogad, ahol ki tudod pihenni a fáradalmaid, el tudsz csendesedni, és olyan dolgokkal tudsz foglalkozni, melyek boldoggá tesznek és feltöltenek.

Ha szívesen varázsolod lakásod vagy házad a csodavilágoddá, akkor tekintsd meg a Wallmaxx Tapéta Webáruház trendi kollekcióját, és máris beindulhat a fantáziád!

Az otthon melege

Kérdés sem férhet hozzá, hogy az otthonunk a legfontosabb helyszíne az életünknek, így aztán valóban kiemelt jelentőséggel bír, hogy úgy rendezzük be és úgy tegyük szebbé, élhetővé, hogy abban mi magunk jól érezzük magunkat, bármerre is nézünk.

Az otthon melege, a ránk és a családunkra jellemző stílus, a nekünk tetsző tapéták és textíliák együtt adják meg azt a hatást, amitől szeretünk hazaérkezni és otthon lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo

pén nov 5 , 2021
ShareTweetPinShareLeállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo. A kaliforniai székhelyű vállalat a hétvégén, a weboldalán tett közzé közleményt arról, hogy november 1-étől a szolgáltatásai nem lesznek többé elérhetők Kína szárazföldi részén. A lépés indokáról egyelőre nem közöltek részleteket. A Yahoo 1999 óta volt jelen Kínában, ám mozgástere azóta fokozatosan szűkült a […]
Yahoo

És még ez is...