Te is szereted a párnádat?

pajkospajtas.huAligha akad olyan felnőtt, aki erre nemmel felelne. Mi is lenne királyibb érzés, mint hétfőn reggel munkába indulás helyett ott maradni a jó meleg ágyban egyik kézzel a párnát szorítva magadhoz, de akkor hol a másik kéz?

Hát persze, hogy a párodon pihen! Mert együtt ellógni egy munkanapot sokkal élvezetesebb, mint egyedül. Persze nem szabálytalankodásra szeretnénk biztatni, ki lehet venni egy-egy nap szabit csak arra, hogy úgy érezzétek, csak a tiétek a hétköznapok csodája!

Mehet a párnacsere?

Ha már úgy alakult, hogy a reggeli csúcs még az ágyban talált benneteket, akkor maradjatok is bátran, csak dobjátok el az alvásra szánt párnát, és kapjátok elő a Pajkos Pajtás játékszoba felszerelései közt található szexpárnát, és máris indulhattok pörgetni a GDP-t!

Hogy még nincs szexpárnátok? Ha ügyesek vagy, a szerelmesek napjára még szerezhetsz egy ilyen roppant hasznos szexuális segédeszközt, és ha tovább olvasol, azt is meg tudod, hogy mire tudjátok majd használni, és mire érdemes figyelni a vásárláskor!

Mire használd a szexpárnát?

Alapvető és elsődleges célja a szexpárnának, hogy minél kényelmesebbé tegye a hancúrozást, és gördülékenyebbé a különféle pózok kipróbálását.

Aki egy cseppet is vállalkozó kedvű, az bizony tudja, hogy egy-egy póz felvétele igazi nyaktörő mutatványnak felel meg, és hát őszintén, ha nem kényelmes a pozitúra, senkinek nincs kedve abban maradni. Ezt hivatott megkönnyíteni, áthidalni a szexpárna, ami nem csupán komfortosabbá teszi az együttlétet, de még élvezetesebbé is, hiszen a megfelelő helyzet akár mélyebb behatolással is jár. Ha ügyesen rakosgatjátok a párnát, akkor igazán fergeteges élményeket okozhattok egymásnak.

Mire ügyelj vásárláskor?

Most biztosan megjött a kedved, hiszen talán már te magad is próbáltál a karoddal az álladba kapaszkodni, hogy megtartsd magadat egy adott pózban. Többféle alakban kapható, bár a legnépszerűbb az ék alakú, amely kitűnő támaszt biztosít, és még akár derékfájdalom esetén is élvezetessé teheti az együtt töltött pillanatokat.

El kell döntened, hogy felfújható párnát választasz-e, vagy a puha szivacsot, amely állandó helyet fog foglalni, ellenben a felfújhatóval, amelyet használat után el is tudsz pakolni, persze csak akkor, ha gondosan kitakarítottad.

Természetesen itt is megtalálhatod az extra tulajdonságokat: a kétrészes párnát, ami dupla annyi örömforrásra ad okot, vagy éppen a dildó vagy vibrátor tartós párnát, amelyen egy kis rés várja, hogy behelyezd oda a dildót vagy a vibrátort, és fokozd vele a gyönyört.

Ugye tudod, mit fogsz csinálni Valentin-napon?

Miután végigpásztáztad a Pajkos Pajtás játékszereit, válaszd ki, ami szerinted nektek a legnagyobb örömet jelentené, és még a szerelmesek napja előtt megérkezhet hozzátok, hogy méltóképpen tudjátok megünnepelni ezt a jeles napot!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ezért jó ötlet a termosztát konvektorhoz való párosítása

hét febr 13 , 2023
ShareTweetPinShareEgy korszerű termosztát elektromos konvektorhoz történő párosítása legalább annyira kedvező megoldást jelenthet, ahogyan mondjuk egy okostelefon segíthet rendet teremteni a mindennapjaink különböző területein. Azzal a különbséggel, hogy ez a párosítás nemcsak a kényelmet és a komfortos időtöltést szolgálja, de rengeteg pénzt is segít megtakarítani. Ennek a részleteit fogjuk megmutatni a […]
elektromoskonvektorok.hu

És még ez is...