A tandemugrás igazi ajándék

tandemugras.huAz ajándékozás a szeretet jele, hiszen a hozzánk közel álló embereket szoktuk megajándékozni. Kreatív ajándékot kitalálni azonban évről-évre egyre nehezebb, és egy idő után a tárgyakat már kevésnek érezzük. Ilyenkor érdemes valamilyen különleges élményt adni a szerettünknek. 

Lepd meg a legjobb barátodat tandemugrással!

A tandemugrás nem hétköznapi ajándék, ezért ha olyan személynek ajándékozzuk, akit jól ismerünk, akiről tudjuk, hogy örülni fog neki, garantált szuper közös program lesz. Ez a barát vagy családtag be meri vállalni, hogy 4000 méter magasságból kiugrik ejtőernyővel egy tapasztalt pilótához rögzítve a repülőgépből, hiszen az adrenalin a mindene, szeret pörögni, és minden kalandban benne van. 

A Tandemugrás – Millennium Tandem Team csapatánál megrendelheted részére a tandemugrás kupont, de arra is van lehetőség, hogy mindketten vagy akár az egész baráti társaság ugorjon.

Ha a te barátod, családtagod tipikusan ilyen ember, nem kérdés, hogy örülni fog ennek a meglepetésnek. Ezek szerint a tandemugrás csak azoknak való, akik minden őrültségben benne vannak? Ez korántsem így van, hiszen ez a sport biztonságosabb, mint autót vezetni. 

Így a szolidabb természetű emberek számára is jó ajándék lehet, pláne, ha mindketten bevállaljátok az ugrást. A Dunaújvárosi Repülőtérre érkezve, még az ugrás előtt részt fogtok venni egy rövid felkészítésen, majd megtörténik a tandempilótához való rögzítés. Az ugrás az ő irányításával fog történni, ami garantálja a biztonságos földet érést. Közben pedig hihetetlen látványban lesz részetek, amit soha sem fogtok elfelejteni.

Töltsd le a kupont a biztonság kedvéért!

Ha nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy a megajándékozott tényleg örülni fog, ha tandemugrást kap ajándékba, van lehetőséged kupont letölteni. Ez még nem jelent megrendelést, még nem kell fizetni, viszont lehetőséget ad az ajándékozásra. 

Így, ha nem teljes az öröm, még változtathatsz az ajándékon. Ha azonban eltaláltad a barátod titkos vágyát, már nincs más dolgod, mint megrendelni az ugrást. Itt figyelj majd arra, hogy kérsz-e videófelvételt az ugrásról, és ha igen, hány kamerával készüljön a felvétel!

Kisfilm, amiben ti lesztek a főhősök

A tandemugrás során készülhet rólatok videófelvétel, egy vagy több kameraállásból. Az első esetben a pilóta karjára rögzített kamera egészen közelről vesz titeket, amin minden reakciótok jól látható lesz egészen a földet érésig. 

A többkamerás felvétel úgy készül, hogy veletek egyidőben ugrik egy vagy két légi operatőr is, aki távolabbról veszi az ugrást. Így nemcsak közeli felvételek készülnek az ugrásról, hanem a táj is megjelenik a háttérben. A felvételek közös visszanézése már az ugrás után lehetséges a bázison, de évek múlva is nagy élményt fog jelenteni. Azok, akik nem kértek felvételt az ugrásról, utólag többnyire sajnálták ezt. 

A tandemugrás tehát jó élmény lehet azok számára, akik nem riadnak vissza egy kis extrém kalandtól, ugyanakkor fontos számukra a biztonság is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Útnak indult a Műegyetem ötödik kisműholdja a SpaceX rakétájával

sze jún 14 , 2023
ShareTweetPinShareÚtnak indult a Műegyetem ötödik kisműholdja, az MRC-100 a SpaceX Falcon 9-es rakétájának Transporter 8 missziójával magyar idő szerint hétfőn 23:35-kor a kaliforniai Vandenberg-űrközpontból. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) műholdját is szállító ION SCV-011 űreszköz a rakéta felemelkedése utáni nyolcvanadik percben sikeresen levált a hasznos terhet alkotó egységről, […]
műhold

És még ez is...