Tényleg megéri beszerezni egy elektromos öngyújtót?

humidorshopMostanság szivaros körökben sokat lehet hallani az elektromos öngyújtóról. Vannak, akik imádják, olyanok is, akik nem igazán kedvelik. Szerintünk megér egy próbát!

Tartson velünk, ha szeretné megtudni, hogy miben más az elektromos öngyújtó, miért kedvelik jobban, mint a hagyományos eszközöket, és hogy hogyan választhatja ki az Önhöz leginkább illő darabot! 

Az alapos összehasonlítás előtt azonban: mitől is lesz jó egy öngyújtó?

Az öngyújtók kizárólag akkor felelnek meg a szivarosoknak, hogyha képesek elég nagy lángot kreálni a szivarok számára. Tehát: a dohányboltokban és egyéb helyeken kapható, a cigarettákhoz és mécsesekhez készült darabok egyáltalán nem lesznek megfelelőek. Ezek nem képesek jól meggyújtani a szivarokat, ami azt jelenti, hogy sajnos a szivarozás élménye sem lesz ideális.

A szivargyújtókat úgy tervezték, hogy bármikor képesek legyenek beizzítani a szivar végét. Sok különböző fajta került már piacra: hagyományos, majd a vihargyújtó, s végül az elektromos változat.

Mitől különleges az elektromos öngyújtó?

Egy elektromos szivargyújtót a működési elve teszi különlegessé. Izzószállal képesek meggyújtani a szivarokat. Az izzószál csupán akkor hevül fel, ha megnyomjuk a folyamatot beindító gombot. Ezt az öngyújtót kifejezetten ajánljuk azoknak, akik nem csupán otthon vágynak a szivarok szívására. Természetesen külsejükben éppen olyan változatosak, mint a hagyományos darabok, csupán működési elvük más.

Az elektromos öngyújtó lángját ugyanis szinte lehetetlen elfújni, minőségben és teljesítőképességben csak a vihargyújtó képes vele versenybe szállni. Ha szeretne magának is beszerezni egyet, mi azt ajánljuk, hogy mindenképp megbízható helyen keresgéljen.

Ha szivaros eszközökről van szó, akkor bizony mi mindig a Humidorshop.hu-hoz fordulunk. Weboldalukon nem csupán elektromos öngyújtót, de szivaros hamutálat, humidorokat, szivarvágókat is lehet találni, hatalmas választékukból megannyi híres márka gyártmánya beszerezhető.

A hagyományos darabokat akkor ki lehet dobni?

A hagyományos szivargyújtók természetesen éppen olyan tökéletesek, mint elektromos társaik. Két hátrányuk van csupán, az egyik, hogy jobban szennyezik a környezetet, a másik pedig, hogy ha kifogy belőlük a szufla, akkor bizony nem lehet egyszerűen csak feltölteni őket. Az elektromos öngyújtók általában tovább is bírják egyetlen feltöltéssel, mint hagyományos társaik, ám ha Ön az utóbbit preferálja, nem muszáj váltania. 

A hagyományos és az elektromos darabok között foglal helyet a vihargyújtó, amely ugyan hagyományos elveken működik, mégis erős, szinte elfújhatatlan lánggal rendelkezik. 

Szerény véleményünk szerint az elektromos öngyújtók megérdemelnek egy esélyt, mi nagyon meg voltunk velük elégedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Igazán egyedi tapétára vágysz?

pén nov 5 , 2021
ShareTweetPinShareManapság már szerencsére nem csak a funkció betöltése a fontos egy-egy lakberendezési elemnél, hanem az esztétikai hatás is.  Különösen fontos ez akkor, amikor egész falakat készülsz díszíteni vele, hisz mindannyian tudjuk, mekkora hatása van az otthonunk falainak. Míg régen alig pár fajta tapéta volt elérhető, addig ma már egész designercsapatok […]
wallmaxx

És még ez is...