Ilyen a tökéletes konyha

miele.huAzok, akik szívesen tesznek-vesznek a konyhában, szeretnek sütni-főzni, sokszor csak álmodoznak a tökéletes kiegészítőkről. Pedig nagyon egyszerűen fel lehet mérni, mire lehet szükség, és nem adni alább a minőségből sem.

A Miele konyhai gépek kínálatában minden megtalálható, ami kell egy dizájnos és modern főzőhelyiségbe. Mutatjuk, milyen nagy a választék!

1. Főzőlap

A legfontosabb elem természetesen maga a főzőlap, amin az ételek elkészülhetnek. Egy 21. századi konyhába a legmegfelelőbb egy indukciós főzőlap lesz, amelyet akár páraelszívóval is kiegészíthetünk, de az elektromos modellek után is sokan érdeklődnek.

Természetesen a szokásainkat kell alapul venni a választásnál, ha például sokat főzünk wokban, akkor a gázfőzőlapról nem érdemes lemondanunk. Szerencsére a fent említett webáruházban ez is kapható.

2. Sütő

A főzés mellett a sütés is fontos tevékenység, így tehát sütővel is fel kell szerelnünk a helyiséget. Itt is többféle lehetőség közül választhatunk. Nem muszáj elhelyezkednie az eszköznek a főzőlap alatt, nyugodtan integrálhatjuk ezt a gépet a konyablokkba is.

A sütőt a modern konyhákban általában szemmagasságban építik be, hogy könnyű legyen ki-be tenni az ételt, és egyszerűen ráláthassunk a műveletre.

A hagyományos típusokon kívül olyan innovatív termék is rendelkezésre áll már, mint a gőzsütő, amelyet a reformkonyha hívei nagyon kedvelnek. De gőzpároló is kapható, sőt létezik gőzpároló mikrohullámú sütő funkcióval is – ezek szintén beépíthetők a konyhaszekrénybe, így egységes dizájnt alakíthatunk ki a helyiségben.

3. Hűtő- és fagyasztószekrények

Természetesen ahhoz, hogy sütni-főzni tudjunk, a már megvásárolt alapanyagokat kell tudnunk hol tárolni: erre valók a hűtők és a fagyasztók. Itt is a minőségre törekedjünk, a Miele kínálatában számos olyan készülék van, amelyek extra funkciókkal is fel vannak szerelve.

Nem utolsó szempont az energiahatékonyság sem, de ezek a modellek egytől egyig úgy lettek tervezve, hogy akár 20 éven keresztül is tökéletesen működnek, közben pedig kevés áramot használnak.

Dönthetünk, hogy szabadon álló vagy beépíthető hűtőt, fagyasztót vásárolunk-e: az utóbbi megoldás kedveltebb napjainkban.

4. Mosogatógépek

Ha pedig elfogyasztottuk az ebédet, itt az ideje a mosogatásnak. Egy modern konyhának azonban alaptartozéka a mosogatógép is, amelynek beépítésére már a helyiség kialakításakor gondolnunk kell.

A márka termékei között többféle mosogatógéppel is találkozunk, akár teljesen integrált változatot is választhatunk. Előny, hogy számos extrával vannak felszerelve ezek a modellek.

5. További fontos készülékek

A lista még korántsem teljes: a kényelmünket olyan plusz gépek is szolgálhatják ugyanis, mint az automata kávéfőző, a páraelszívó vagy épp az edénymelegítő fiókok. Az igazán ínyencek akár borhűtőt is elhelyezhetnek a helyiségben vagy a lakás más pontján: ez is beszerezhető a Miele oldalán. Minden géphez megtaláljuk a működtetésükhöz szükséges kiegészítőket is.

A tökéletes konyhában főzni is öröm, törekedjünk hát a maximalizmusra e tekintetben!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Konyhai hátfalak: az egyes anyagok előnyei és hátrányai

hét febr 12 , 2024
Kevés olyan felület van a lakásunkban, mely meghatározóbb szereppel bír a dizájn és a praktikum kialakításában, mint egy konyhai hátfal. A konyhapanel, a csempe és a többi hátfal típus mind más-más előnyökkel és hátrányokkal bír. Cikkünkben ezeket vesszük górcső alá! Egy igényes, szakembert mégsem igénylő megoldás A műanyag konyhapanelek könnyen […]
konyhapanel.hu

És még ez is...