Nálatok ki mosogat?

Bár már alig akad olyan háztartás, ahol ne bukkanna fel egy szimpatikus mosogatógép, azért a mosogatást vagy épp a gyümölcsök, zöldségek lemosását nem lehet teljesen megspórolni.

Számtalan ok van, amiért nem indítjuk be a mosogatógépet: túl kevés edény, esetleg túl nagy edények, és persze sokszor a főzéshez is kell használni a csaptelepet is. Ezért aztán nagyon nem mindegy, milyen szanitereket szereltetsz be a konyhádba! Ebben a cikkben annak igyekszünk utánajárni, hogy mire figyelj oda, amikor a konyhádat rendezed be.

Fontos a mosogatótálca!

A SaniterLine konyhai termékei közül talán a legfontosabb a mosogatótálca, hiszen ha az nem elég nagy, nem elég praktikus, akkor az napi szinten fog borsot törni az orrod alá, elvéve a kedvet attól, hogy akár te, akár a család bármely tagja a konyhában tüsténkedjen.

Fontos végiggondolni, hogy alapvetően mennyire használjátok a konyhát, hiszen vannak olyan családok, akik csak hétvégén főzőcskéznek, míg mások akár minden nap sürögnek-forognak a konyhában.

A méretet továbbá roppant praktikus a család méretéhez is igazítani, hiszen egy kéttagú család ebédje kapásból kevesebb piszkos edényt eredményez, mint az, ahol nyolcan ülik körbe az asztalt.

Ehhez kapcsolódik szorosan a csaptelep kérdése is, hiszen nincs annál idegesítőbb, mint amikor nem fér be a lábas a csap alá, vagy amikor egy nagyobbra nőtt répát nem tudsz tisztességesen elmosni. Ezért aztán mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy alaposan nézz szét a kínálatban, mielőtt kiválasztanád a tökéletesnek ítélt darabot.

Az ördög a részletekben rejlik!

Talán mondani sem kell, de a konyhaszekrény korpuszán, ajtaján és gombjain, valamint a mosogatótálcán és a csaptelepen túl számos olyan apróság létezik, aminek a jelentősége csak akkor tudatosulna benned, ha már nem használhatod többet.

Ezért aztán ha igazán ütős konyhát szeretnél, amiben a teljes család, az olykor-olykor felbukkanó vendégsereg is kényelmesen elfér, ahol számodra is öröm a főzés, akkor ne feledkezz meg az ilyen apróságokról sem, amelyeket a SaniterLine webshopjából az összes többi szantirrel együtt megrendelhetsz, hogy tovább már ne legyen rá gondod.

Hogy mikre gondoltunk? Teljesen apró, sokszor valóban észre sem vett részletekre, amelyek nélkül nehezebben mosogatunk, sőt még a konyhánk sem olyan esztétikus.

Többek között a vágódeszkára, a mosogató tartozékainak a tartójára, a hulladéktárolóra, a szűrőkosárra vagy a szivacsatartóra.

Ezek ugyanis mind-mind megkönnyítik a legalapvetőbb konyhai műveleteket, és így válnak gördülékennyé a folyamatok.

Legyen minden nap ünnep!

Persze az év vége közeledtével mindenki ünnepi hangulatba kerül, de ha egész évben szeretnéd élvezni a konyhádat, akkor bizony nem veszed félvállról a fenti tanácsokat.

Menj, nézz szét a konyhádban, és értelmezd újra a komfortos és élvezetes főzés és mosogatás fogalmát!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Legyen egészséges a törpenyulad!

csü dec 8 , 2022
A törpenyúl egy remek választás, ha otthoni kedvencet keresel magadnak vagy a gyermekednek. Azonban ahhoz, hogy jókedvű és egészséges legyen, nagyon fontos, hogy megfelelően tápláld és vigyázz az egészségére! A nyuszik kiegyensúlyozott étrendet, tiszta környezetet és sok törődést igényelnek. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miket kell megtenned ahhoz, hogy kiskedvenced vidám és […]
ugrifules.hu

És még ez is...