Végre gyorsabb lesz a vezeték nélküli internet a vasúti kocsikban

2

Már idén lecserélhetik a vasúti kocsik nagy részében a harmadik generációs (3G-s) routereket negyedik generációsokra (4G-s) – közölte a MÁV. A közlemény szerint jelenleg mintegy 900 vasúti kocsiban érhető el az ingyenesen vezeték nélküli internet. Az első háromszáz darab 4G-s router és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők beérkezése május végéig várható. Az első routerek cseréje az év második felében kezdődhet meg, ezek az eszközök a belföld IC-kocsikba kerülnek be. A teljes eszközpark modernizálása várhatóan 2020 első félévében fejeződhet be — tették hozzá.

2 thoughts on “Végre gyorsabb lesz a vezeték nélküli internet a vasúti kocsikban

  1. Óriási!…. és tessék mondani, egyebek mint a wc, fejtámasz elkoszosodott, valamikor fehér huzatának rendszeres cseréje, stb. – a tisztaság nem lenne fontosabb????????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hazaárulás miatt ítélték el a Kaspersky Lab egy volt munkatársát

pén márc 1 , 2019
Hazaárulás címén 22, illetve 14 évi fegyházbüntetésre ítélte a moszkvai körzeti katonai bíróság az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) és a Kaspersky Lab komputerbiztonsági szoftvergyártó vállalat egy-egy volt munkatársát. A súlyosabb büntetést Szergej Mihajlov, az FSZB információbiztonsági központjának egyik volt vezetője, az enyhébbet pedig Ruszlan Sztojanov, a Kaspersky komputeres incidenseket […]
börtön

Friss, ropogós