Olcsó fürdőszobabútor – tekintse meg ajánlatainkat

butor-mirjan24.huHogy melyik az otthon egyik vélhetően legkisebb, mégis leglátogatottabb, egyben legintimebb helyisége? Kétségtelenül a fürdő. S bár valóban meghitt minden sarka, mégis a vendégek többnyire ide térnek be a leggyakrabban. Úgyhogy amellett, hogy jó, ha a megjelenése, a kisugárzása az egyéni ízlést tükrözi, nem baj, ha stílusos is egyben. Mert kézmosás közben például nincs is jobb az alapos körbenézésnél, s ilyenkor, még a lámpa fénykörébe vonva is biztos, hogy szemet szúrnak a legapróbb részletek.

Mivel érdemes kezdeni a berendezés megtervezését?

Még mielőtt a Butor-Mirjan24 kínálatából a virtuális kosárba kerülnének a bútorok, célszerű alaposan végiggondolni néhány kritériumot. Ezeket akár szűrőknek is tekinthetjük, hiszen a közbenjárásukkal szépen kirajzolódhat a kép azokról a bútorokról, amik nemes egyszerűséggel nem hiányozhatnak a fürdőszobából.

Az első ilyen szempont a szín kérdése. Ha a fürdőszoba még csak kialakulóban van, akkor tulajdonképpen nincsen határ, bármi és minden megvalósítható. A csempék, valamint járólapok árnyalatát, illetve dizájnját kifizetődő taktika közös nevezőre hozni az egységes, harmonikus látvány érdekében. Viszont, ha a fürdő paraméterei adottak, s tulajdonképpen a bebútorozás, esetleg bútorcsere a feladat, akkor a meglévő jellemzőkhöz érdemes igazítani a vásárlást, azaz ebben az esetben a színskála adott, amihez ildomos igazodni a minél nagyobb összhang érdekében. A szín dilemmájával szorosan összefügg a stílusirányzat kérdése is, ennek megfelelően a bútorok formavilágát is jó ötlet közös halmazban kezelni, mert a kontrasztok csak ritkán váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Melyek azok a bútordarabok, amik nem nélkülözhetőek?

A fürdőszoba bútor kiválasztása az első lépés. Viszont ez fürdőnként másfajta megvalósítást feltételez. Ahol nagy a hely, ott az egybefüggő szekrény- és polcrendszerek is könnyedén, esztétikusan, szellősen elrendezhetőek. Viszont általában a fürdőben a hely szűke, mint tényező áll fenn, ekkor vagy célszerű részekre bontani a bútort, kisebb polcokra, szekrényekre, vagy egyszerűen egy egyrészes modellt preferálni, amiben ugyanakkor minden kényelmesen elfér, és ami egymagában is stílusos jelenség.

A fürdőszobai szekrény esetében roppantul fontos a könnyű tisztíthatóság, a kellő tágasság, a megfelelő nagyságú rakodóterület, mert ez az a helyiség, ahol tényleg minden is fellelhető, olykor egészen döbbenetes mennyiségben, azaz nincs mese, kell a hely. Ezen kívül az elhelyezésénél arra mindenképpen hangsúlyos odafigyelni, hogy a szekrényajtók kinyitott állapotban ne akadjanak bele semmiben, és ne akadályozzák a viszonylagos szabad mozgást.

Beépített vagy szabadon álló?

A fürdőszoba bútor megálmodásánál kikerülhetetlen az az eldöntendő kérdés, hogy a beépített vagy a szabadon álló variáció a praktikusabb, vagy éppen stílusosabb? Ennek a megválaszolására az egyéni adottságok fényében kerülhet csak sor, hiszen a beépített típusok például kizárólag akkor jöhetnek számításba, ha a fürdőszoba kialakítása, valamint maga a szerelvényezés is lehetővé teszik ezt. Utólag bár nem lehetetlen szabadon állóból beépítettbe váltani, de az tény, hogy óriási átalakítást követel, és nemcsak a bútorok, hanem a szaniterek szintjén is.

Mekkora kiadással jár a fürdőszoba berendezése?

Általában attól tartanak a legtöbben, hogy a megfelelő bútorok beszerzése olyan komoly költségeket von magával, ami nehezen tolerálható. Ám a webáruházunk esetében ettől nem kell félni, mivel a Butor-Mirjan24 bútorai azon túl, hogy dizájnosak, funkcionálisak, illetve kitűnő ár-érték aránnyal is büszkélkednek. Így a pénzügyek nem gátolhatják meg az álmok valóra váltását.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Külföldre készülsz? Ezt az appot mindenképp telepítsd!

pén szept 29 , 2023
A konzuli ügyintézést segíti az az új felhasználóbarát honlap és applikáció amelyet Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) mutatott be a napokban.  A KKM a közleményében azt írta, hogy feladat volt a konzuli ügyintézési folyamatok modernizálása is, ennek keretében a konzuli ügyintézési díjak elektronikus fizetésének megvalósítása, a nagyobb forgalmú külképviseleteken ügyfélirányító […]
Konzinfo Utazom alkalmazás

És még ez is...