Megvásárolni vagy bérelni jobb a szőnyeg- és kárpittisztítót?

karchercentermarclean.huMindannyian találkoztunk már azzal a kellemetlen szituációval, amikor egy véletlen folytán keletkezett foltot minél hamarabb el kéne távolítani a szőnyegről. Legyen az egy vörösbor okozta folt vagy a gyerekek kreatív tevékenysége, egy szőnyeg- és kárpittisztító minden folton gyorsan tud segíteni.

Mi az a szőnyeg- és kárpittisztító?

Akár csak egy egyszeri folt eltávolításáról van szó, akár egy szőnyeg vagy kárpit teljes tisztításáról, ezek a gépek tökéletesek a feladatra. Arra lettek tervezve, hogy víz és tisztítószer megfelelő kombinációját használva elég egyszer átmenni a folton, hogy az eltűnjön. Míg a régebbi verziók meglehetősen nagyok voltak és inkább egy ipari eszközre emlékeztettek, a modern változatok egy porszívóhoz hasonló méretűek. Kärcher Center Marcleantől bérelhető tisztítók is ezek közül kerülnek ki.

Ezen eszközök nemcsak kinézetükben hasonlítanak a hagyományos porszívókhoz, hanem használatukban is. Ugyanúgy a szőnyegen vagy kárpiton áttolva lehet megtisztítani azokat. Természetesen sok háztartásban csak időnként, évente párszor van igazán szükség rájuk, így talán célszerűbb a bérlésük. Az elvégzendő feladattól függően a Kärcher Center Marcleannél lehetőség van rövid, 4 vagy 8 órás, de akár egy egész hétvégés bérlésre is.

A bérlés előnyei

Annak, ha úgy döntünk, hogy a bérlés mellett tesszük le a voksunkat, az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség arra, hogy helyet találjunk a gépnek. Azzal együtt, hogy a modern eszközök már alig nagyobbak egy porszívónál, mégis feleslegesen foglalnák a helyet az év nagy részében. Jellemzően az átlagos, boltban megvásárolható szőnyeg- és kárpittisztítóknál lényegesen nagyobb teljesítményűek a bérelhető verziók. Ennek megfelelően pedig sokkal alaposabb tisztításra leszünk velük képesek.

Hatalmas előny, hogy csak akkor fizetünk az eszközért, amikor tényleg szükségünk van rá, és egy-egy alkalmi használat lényegesen olcsóbb, mint megvenni. Szintén jobban járunk anyagilag a bérléssel, mintha a szőnyegünk vagy kárpitunk tisztítását egy szolgáltatóra bíznánk. A gép szervizelése sem a mi problémánk, és bérlés során szakemberek tudnak segíteni, hogy a lehető legoptimálisabban használjuk az eszközt.

Bérlés vagy vásárlás?

Végső soron az, hogy megveszünk egy ilyen eszközt vagy béreljük, az egyéni igényektől függ. Ha csak évente párszor használnánk a tisztítót, illetve nem szeretnénk rá egyszerre sok pénzt kiadni, akkor a bérlés az egyértelmű döntés. Ezzel szemben, ha valamilyen ok folytán sokat szeretnénk használni, akkor sokkal jobb és gazdaságosabb, ha megvesszük és folyamatosan kéznél van.

Az biztos, hogy akár a vásárlás, akár a bérlés mellett döntünk, ezzel az eszközzel nagyon sokáig gyönyörű állapotban tudjuk tartani a szőnyegeket és kárpitokat otthonunkban.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A webáruház üzemeltetésének körülményei

sze aug 10 , 2022
ShareTweetPinShareManapság egyre többen gondolkodnak azon, hogy belefognak e-kereskedelmi tevékenységekbe. Az online tér rengeteg lehetőséget kínál a vállalkozó szelleműeknek. Ebben a cikkben a webáruház üzemeltetésének teendőiről írunk! Működőképes webáruház egyszerűen? A kezdők sokszor nincsenek tisztában minden feltétellel, ezzel az összefoglalóval igyekszünk támpontot adni a gördülékenyebb megvalósításhoz. Ideális opció az Unas webáruház […]
unas.hu

És még ez is...