2022 Q4: szépek az Oracle eredményei

OracleA teljes negyedéves bevétel az előző évhez képest amerikai dollárban öt százalékkal, változatlan devizanemben pedig tíz százalékkal, 11,8 milliárd dollárra nőtt. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó bevételek három százalékkal nőttek dollárban, és hét százalékkal emelkedtek változatlan devizanemben, 7,6 milliárd dollárra. A felhőalapú licenc- és helyi licencbevételek dollárban 18 százalékkal, változatlan devizanemben huszonöt százalékkal, 2,5 milliárd dollárra nőttek.

A 2022-es pénzügyi évben a teljes bevétel dollárban öt százalékkal, változatlan devizanemben hét százalékkal, 42,4 milliárd dollárra nőtt. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó bevételek dollárban öt százalékkal, változatlan devizanemben hat százalékkal, 30,2 milliárd dollárra nőttek. A felhőalapú licenc- és helyszíni licencbevételek kilenc százalékkal nőttek dollárban és tizenkét százalékkal változatlan devizanemben, 5,9 milliárd dollárra.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Négynapos emlékkonferencián emlékeznek meg Rényi Alfrédről

vas jún 19 , 2022
ShareTweetPinShareNévadója születésének századik évfordulója alkalmából négynapos, nagyszabású emlékkonferenciát szervez június 20. és 24. között a Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézete. Rényi szellemiségét tükrözve a konferencia programja széles spektrumban mutatja be a matematika és különféle alkalmazásai aktuális kérdéseit és eredményeit. A program lehetőséget biztosít a hazai és nemzetközi matematikusközösség számára a matematika […]
Rényi Alfréd

És még ez is...