Az Accenture felvásárolja az Eclipse Automation-t

AccentureAccenture felvásárolta a testreszabott gyártásautomatizálási és robotikai megoldásokat kínál Eclipse Automationt. A pénzügyi feltételeket nem hozták nyilvánosságra.

A felvásárlás lehetővé teszi, hogy az Accenture automatizált gyártósorokat kínáljon, amelyek felhasználják a felhőt, az adatokat és a mesterséges intelligenciát (AI), és ezáltal intelligensebbé, termelékenyebbé, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá teszik a gyárakat és az üzemeket. A kanadai központú Eclipse Automation gyártási rendszereket hoz létre, hogy kifinomult termékeket állítson elő élettudománnyal, ipari berendezésekkel, autóiparral, és energia- és fogyasztási cikkekkel foglalkozó cégek számára. Technológusai és mérnökei fejlett automatizálási megoldásokat terveznek, építenek, integrálnak és szervizelnek olyan alkatrészek és eszközök gyártásához, mint az elektromos járművek akkumulátorai és a hordozható vércukormérő monitorok. Az Eclipse Automation megoldásai közé tartoznak az automatizálási vezérlőrendszerek, a gyártógépek, a robotok, és a kritikus testreszabott szerszámok, amelyeket házon belül gyártanak. A 2001-ben alapított Eclipse Automation irodákkal rendelkezik Kanadában, az Egyesült Államokban, Magyarországon, Németországban, Svájcban és Malajzián. Mintegy 800 szakembere csatlakozik az Accenture digitális mérnöki és gyártási szolgáltatásához, az Industry X-hez.

A felvásárlás a következő mérföldkövet jelenti az Accenture digitális tervezési és gyártási képességeinek bővítésében. 2020-ban az Accenture felvásárolta a Myrtle Consulting céget (Egyesült Államok, Kanada), amely az ipari műveletekkel kapcsolatos stratégiai tanácsadással foglalkozik és a Callisto Integration céget (Kanada), amely gyártás-végrehajtási és üzemi vezérlőrendszerek szállításával foglalkozik. 2021-ben az Accenture felvásárolta a brazil Pollux céget, amely anyagmozgató és autonóm mobil robotokat tervez és telepít, és utat nyit az autonóm robotikai rendszerek felé. Ugyanebben az évben az Accenture végrehajtotta az egyik legnagyobb felvásárlást a németországi székhelyű nemzetközi mérnöki szolgáltató, az umlaut megvásárlásával,és megerősítette a vagyonkezeléssel és teljesítménnyel kapcsolatos képességeit az Advoco (Egyesült Államok) és T.A. Cook (Németország) segítségével.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megpályázható rádiós frekvenciákról döntött a Médiatanács

vas júl 24 , 2022
ShareTweetPinShareVéglegesítette egy várpalotai és egy barcsi rádiós frekvencia pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. Legutóbbi ülésén a grémium véglegesítette a Várpalota 90,0 MHz és a Barcs 102,7 MHz helyi vételkörzetű rádiós frekvenciák használatára irányuló pályázati felhívásokat, amelyek július 22-től, illetve július 27-től olvashatók az NMHH honlapján. […]
rádióskála

És még ez is...