Konténerbiztonsági vállalatot vásárol fel a SUSE

suseA SUSE felvásárolta a NeuVector Inc.-et. A kaliforniai társaság a konténerek teljes életciklusára kiterjedő biztonságot kínáló megoldások specialistája. A cég termékeivel végponttól végpontig terjedő védelmet nyújt a sebezhetőségek DevOps folyamatokban történő kiküszöbölésétől kezdve az automatizált biztonságon át egészen a compliance feltételek teljesítéséig. A 2015-ben alapított vállalat minden iparágat képes kiszolgálni, beleértve az olyan szigorúan szabályozott területeket is, mint például a pénzügyi és az állami szektor. A felvásárlásnak köszönhetően a SUSE még nagyobb biztonságot kínálhat a konténereket használó ügyfelei számára, és teljes körű, integrált megoldást nyújthat számukra a konténerek kezeléséhez és védelméhez. Az akvizíció révén a SUSE Rancher még hatékonyabban tudja támogatni a szervezeteket a kockázatkezelési feltételek teljesítésében az olyan erősen szabályozott iparágakban, mint a pénzügy, az egészségügy és a kormányzati szektor. A NeuVector egyedülálló módon képes hálózati ellenőrzést is végezni a konténerek biztonságának fenntartásához, ami a legerősebb védelmet nyújtja a lehető legkevesebb beavatkozással. A megoldás a nulla bizalom megközelítést is támogatja, amelyet egyre több ügyfél alkalmaz a biztonság erősítéséhez.

Az akvizíció teljes ellenértéke 130 millió dollár, ebből 101 millió dollár a SUSE meglévő készpénzállományából származik, 29 millió dollár pedig 695 853 új részvény kibocsátásából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jelentősen nőtt a félvezetők globális eladása a harmadik negyedévben

vas nov 14 , 2021
Jelentősen nőtt a félvezetők globális eladásából származó bevétel az idei harmadik negyedévben a világ vezető nemzetközi gyártóit tömörítő szövetség, a SIA adatai szerint. A szövetség adatai alapján a szeptember végével záródott három hónapban 144,8 milliárd dollár értékben adtak el félvezetőket a világon, ami 27,6 százalékkal több az egy évvel korábbinál. […]
astabil multivibrátor áramkör