Hol játsszuk életünk első pókerjátszmáját?

pókerMinden profi pókerjátékos elkezdte valahol! Akár a legjobb barátainkkal játsszuk életünk első pókermeccsét, akár az online póker csodálatos világába merészkedünk, a kérdés az: melyik a számunkra legideálisabb mód az első pókerélmény megszerzésére? Cikkünk erre a kérdésre próbál meg választ találni.

Póker a barátokkal

Kevés olyan játék van, amely természeténél és intenzitásánál fogva valóban képes lenyűgözni az egész baráti társaságot. Az egyik ilyen a póker! Amint korábban említettük, a barátokkal megélt első pókerélmény bizony nem ritka, és sok profi játékos így sajátítja el a játék csínját-bínját. Ez első alkalommal azért lehet előnyös, mert így nincs rajtunk az a nyomás, hogy idegenek egész serege bámulja minden mozdulatunkat.

Egy másik egyszerű érv a barátokkal való pókerjáték mellett, az maga a szórakozás. Ezt a játékot mindenki élvezi és nem számít, hogy ki nyer vagy veszít, a játék végén a barátság megmarad, közben pedig egy nagyszerű estét tölthettek együtt. A gond azonban ezzel az, hogy ha a baráti társaság nem rendelkezik megfelelő póker tapasztalattal és senki sem ismeri a szabályokat, akkor a játék bizony könnyen kudarcba fulladhat. Íme, néhány tipp, hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen pókerpartira a barátokkal.

Online

Az online fogadások világa egy varázslatos hely, amelyet egyre többen fedeznek fel. Az online póker egyik fő előnye az, hogy rendkívül kényelmes. Például, lehet, hogy egy munkával töltött hosszú nap után saját otthona kényelmében szeretné felvidítani magát egy gyors pókerjátékkal. Az online pókeroldalak, például a GGPoker segítségével ezt könnyen meg is teheti!

Az online póker azt jelenti, hogy az első pókerjátékért egyszerűen a banki adatainak egy biztonságos hálózaton keresztüli megadásával fizethet. Sőt mi több, az online póker nonstop elérhető, nem úgy, mint néhány kaszinó, vagy a játékos kedvű barátok. Az online platform rendkívül kényelmes, ezért nem csoda, hogy egyre több ember választja ezt az opciót.

Kaszinók

A 18. születésnap kaszinóban való megünneplése sokak számára jelent egyet a felnőtté válással. Egy kaszinóban szerzett első pókerélmény nagyszerű módja lehet az igazi készségek elsajátításának, amelyekkel számos profi játékos rendelkezik. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tanulmányozzák a többi játékost, és magasabb színvonalon lássák a játékot, mint amit esetlegesen egy online platform képes nyújtani.

Másrészről, ilyen módon a kezdő játékosok blöffölési készségeiket is fejleszthetik. Az sem éppen elhanyagolható szempont, hogy egy kaszinóban – remélhetőleg – nem a világ legjobb pókersztárjaival kell megküzdenünk!

A jó hír az, hogy jobbnál jobb ajánlatokból nincs hiány, ha megfelelő helyet keres első pókerjátékához!


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sokan fejlesztik az otthonukat a távmunka miatt

ked ápr 12 , 2022
ShareTweetPinShareA legalább egy napot otthonról dolgozó magyarok 42 százaléka tervez valamilyen lakásfelújítást, hogy alkalmasabbá tegye környezetét a távmunkára, 48 százalékuk pedig már végzett is valamilyen fejlesztést ezzel a céllal – derül ki egy magyarországi kutatásból. A felmérés során az otthoni munkát végzők fele úgy vélte, hogy időt és pénzt spórol […]
home office

És még ez is...